Dra

Carré øredobber

Carré smykker består av de fineste edelstenene og de vakreste, feminine designene. Øreringer fra Carré Jewellery er inspirert av det antikke og det mystiske designet i Østen, som kommer til uttrykk gjennom de vakreste fargede edelstenene som er en del av designene i øreringene. Carré øreringer er også preget av små deilige detaljer som de unike kuttene og de små kantene rundt edelstenene. Finn både enkle øreringer fra Carré, klassiske øreringer og bøyler, så vel som de mer festlige og glamorøse Carré øredobber online på A-Hjort.

Unikt utvalg av Carré Jewellery øreringer

På A-Hjort har vi nøye valgt ut de absolutt vakreste og mest elegante øredobber fra Carré Copenhagen. Derfor er du som kunde også garantert at Carre-øreringer kan blandes og matches med alle andre øreringer fra danske smykkemerker, fordi øredobber passer til resten av vårt deilige smykkesortiment.

Edelsten i øreringer fra Carré

I Carres utvalg av øreringer i gull og sølv spiller edelstener en viktig rolle, og du ser mange edelstener i flere farger og former. Som Carré selv skriver, er edelstener et av naturens mange underverk fordi de er skapt under enormt trykk mellom fjell og steiner. Vi er så gale med øreringer som matcher fargene i øynene dine fordi edelstenene i Carrés øreringer har super vakre og naturlige nyanser. Du kan muligens velge en ørering med en blå topas edelsten hvis du har blå nyanser i øynene. Hvis du har brune øyne, er de gyldne sitrin edelstenene eller røykfylte kvartsøreringer perfekte for deg. Den "lykkebringende" edelstenen Aventurine eller den vakre peridot-edelstenen passer deg supervakkert med grønne øyne.

Bland og match med dine favorittøreringer, øreringer og ørepynt

Mange blander gjerne mellom et bredt spekter av øreringer og har akkurat de øreringer som passer best til et bestemt antrekk eller en spesiell anledning. Carré øreringer er spesielt bra for deg som elsker å se elegant og feminin ut hver dag, eller for deg som mangler de perfekte og sofistikerte øreringer for en festlig begivenhet som konfirmasjon, julaften eller Valentinsdag. For å skape et lettere utseende kan du blande Carré øreringer med øreringer fra Pernille Corydon, Maanesten og øreringer fra Enamel Copenhagen. Hvis du vil bruke “all in” på det elegante og tilnærmet kongelige utseendet, kan vi absolutt anbefale å blande øreringer fra Carre Jewellery med Izabel Camille-smykker.

Du kan også handle andre smykker fra Carré Jewellery. Se våre Carré halskjeder, Carré ringer, Carré anheng eller Carré armbånd.

Vil du kjøpe Carré Jewellery øreringer på salg? Så ta en titt på vårt online outlet hvor du kan få rabatter på designer smykker.