Dra

Enamel Copenhagen halskjeder

Hos A-Hjort selger vi alle de vakre og deilige halskjedene fra Enamel Copenhagen i et feminint design. Enamel er spesielt kjent for sine vakre emaljeanheng og fargerike detaljer! Med et halskjede fra Enamel Copenhagen kan du være helt sikker på at du har et halskjede som kan brukes sesong etter sesong. De vakre designene er av høy kvalitet og til gode priser - og så kan de til og med enkelt brukes med halskjeder fra andre populære designermerker.

Enamel Copenhagen

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

57 produkter

Enamel Copenhagen - Kjeder for enhver smak

Halskjeder vil aldri gå av moten, og det er ingenting som et halskjede i gull eller sølv, som med sitt vakre kjededesign faller pent og feminint ned i nakken. På Enamel Copenhagen finner du ofte de enkle og tynne kjedene, som både kan stå alene eller bæres med et søtt anheng. Disse kjedene kan enkelt kombineres med vakre kjeder fra Carré smykker, Izabel Camille, Pernille Corydon eller A-Hjort.

De siste årene har Enamel Copenhagen engasjert seg i en test for å lansere tykkere statement -kjeder som tiltrekker seg mer oppmerksomhet. Disse gir et unikt og vågalt uttrykk som er spesielt "up to date". Disse kjedene minner om uttrykket på kjedene fra de andre populære merkene som: halskjeder fra Maanesten, halskjeder fra STINE A Jewelry og halskjeder fra Sistie.

Gi halskjedet ditt et helt personlig utseende

Du kan enkelt gjøre halskjedet ditt fra Enamel Copenhagen til ditt eget! Se alle de søte og fargerike anhengene som vi selger på A-Hjort. Blant disse kan du finne din favoritt og legge den til i din favorittkjede. Blant våre anheng finner du gull, sølv, edelstener, fargerike perler og pastellfarger.

Leter du etter Enamel Copenhagen anheng som tilbys? Da kan du se mer i vår Online Outlet - her!