Dra

Anheng

Anheng og charms til halskjeder, øreringer og armbånd er utrolig fordi de kan skape den stilen og utseendet du vil ha. Bland dine egne favorittsmykker og legg til et gull, forgylt eller sølv anheng med en spesiell betydning til favorittkjede, ørering eller armbånd. Vi har et bredt utvalg av gull, sølv og gullbelagte anheng og charms som du vil elske. Ta en titt på alle de vakre anhengene og charms fra Jane Kønig, STINE A Jewelry, Enamel Copenhagen, Izabel Camille, A-Hjort og Sistie nedenfor.

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

129 produkter

Det vakreste utvalget av anheng og charms

A-Hjort har et bredt utvalg av danske smykkemerker som designer de fineste anheng og charms. Serien er nøye utvalgt av de hotteste smykkemerkene - du vil finne anheng og charms fra Stine A, Enamel Copenhagen, Jane Kønig, Izabel Camille, Sistie og A-Hjorts eget smykkemerke. Vi elsker anheng og charms i både gull, gullbelagt og sølv som kan bidra til å legge det siste preget til favorittantrekket ditt, enten du skal på fest eller på jobb.

Inspirasjon til å velge anheng og charms til halskjeder, øreringer og armbånd

Kjøp en eller flere anheng og charms og legg dem i halskjedet, armbåndet eller øreringer for å fornye uttrykket og designet til smykkene. På den måten kan du få gamle smykker til å passe på antrekket ditt, enten det er til hverdags eller mer festlige anledninger.
Hos A-Hjort anbefaler vi å kjøpe noen søte og vakre anheng og charms og kombinere dem med en klassisk ankerkjede. Derfor har vi designet en vakker og tidløs ankerkjede som du finner under A-Hjort Halskjeder. Du kan også kjøpe anheng og charms og kombinere dem med øreringer og halskjeder. Spesielt Izabel Camille har laget noen kule øreringer og hoops du kan kombinere med vakre anheng i både sølv og forgylt sterlingsølv.

Anheng og charms er den perfekte gaven og en personlig gaveide

Hos A-Hjort kan du få de vakreste bokstavhengene til halskjedet, armbåndet eller ankelkjedet. Vi har også anheng formet som hjerter eller andre søte symboler og motiver. På den måten kan du skjemme bort deg selv eller noen du bryr deg om ved å gi smykkene et personlig preg med initialer eller ditt favorittsymbol. Anheng er også tilgjengelig i forskjellige farger, som lett kan gi et nytt liv i eksisterende smykker - et anheng som en gave til kvinner og jenter vil alltid være en flott nyttig gave. Hvis du er i tvil om hva du skal gi jenta som har alt, er et anheng en utmerket gaveide!

Anheng i gull, anheng i sølv og anheng i forskjellige farger

Enten du er en sølvjente eller en gulljente, har vi et anheng til garderoben din! Hos A-Hjort finner du både sølv og gull / forgylte anheng, og mulighetene er mange. For eksempel kan du også kombinere både gull- og sølvsmykker og la personligheten din skinne gjennom blandingen av smykkene. Anheng og charms er også tilgjengelig med perler eller med naturlige steiner i forskjellige farger. Fargevalget gir fornyet energi til antrekket ditt og den eksakte hendelsen du står overfor.