Dra

Sistie

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

286 produkter

Nytt smykkemerke - Velkommen til Sistie

Vakre, kule og unike smykker hvor kreativitet er stikkordet - velkommen til det splitter nye smykkemerket Sistie! Det nye smykkemerket Sistie vil engasjere unge kvinner i et sosialt og kreativt fellesskap, og de inviterer deg om bord til fremtidens kreative univers, hvor unge kvinner setter dagsorden.

“Vår idé er å integrere deg i en dialog om kreativitet, karrierevalg, utfordringer, drømmer, mål og tabuer. Generelt sett handler det om å være ung i dag", sier Kamille Carolina Østergaard, som er grunnleggeren av Sistie.

Eier Kamille Carolina Østergaard grunnla det anerkjente smykkemerket Izabel Camille i 2008. På mindre enn 10 år har hun vunnet internasjonal suksess og skapt en solid virksomhet som nå økonomisk lar henne realisere en annen drøm - Sistie.

Sistie designer nye smykker fortløpende, og følger ikke den tradisjonelle strukturen i smykkerverdenen, med 2-4 samlinger årlig. Designs gjenspeiler det som beveger seg akkurat nå i moteindustrien. Sistie er ditt smykkeunivers der du får lov til å uttrykke deg i et kreativt miljø med andre! Alle unge mennesker er invitert til å delta, uavhengig av bakgrunn og kultur - Så lenge du elsker smykker og hva de gjør for deg! Alle smykkene kan kjøpes her på A-Hjort, og vi er veldig stolte over å være en del av dette spennende prosjektet.

Design collabs med Sistie smykker

Sistie har ofte, i forbindelse med smykkekolleksjonene deres, inngått et samarbeid med forskjellige kreative og populære entusiaster. I kolleksjonene finner du blant annet collabs med kule unge kvinner som influencers, youtubere, bloggere eller på annen måte er kreative på sosiale medier. Blant annet vil du finne unge kvinner som; Melissa Bentsen, Anna Briand, Olivia Dahl, Silke Kristensen og andre kule personligheter.
På A-Hjort finner du alle deilige collabs og smykkekategoriene på nettet! Enten du leter etter Sistie øreringer, Sistie fingerringer, Sistie armbånd, Sistie halskjeder, Sistie ankelkjeder eller Sistie anheng, kan vi hjelpe deg! Husk at vi alltid har gratis frakt og rask levering.

Vil du være designer på deres neste kolleksjon?

Sistie-smykkene skaper rammene for et kreativt miljø der unge jenter får muligheten til å være gjestedesigner. De samarbeider med influencers, skuespillere, musikere, sportsstjerner - med andre ord unge kvinner som har visjoner, mål og ambisjoner.
Sistie er de unges smykker. Sistie-stiftelsen er ikke basert på nåværende forretningsstrategier, men på å skape et aktivt fellesskap. Et fellesskap der kreativitet og lidenskap tar form og skaper fremtiden. Ingenting er stille, alt er i bevegelse! Et humanitært prosjekt som viser fremtidens mangfold blant menneskelige strømmer. Du kan være en del av samfunnet og universet deres. De arrangerer designdager, fotodager og designkonkurranser, som er tilgjengelige for alle. Du kan laste opp personlige bilder, youtube-filmer eller delta i intervjuer og debattinnlegg som er åpne og ærlige. Delta - og ha utfordringene og drømmene du har uttrykt.

“Jeg er glad for å få lov til å være en del av dette spennende prosjektet. Fellesskapet betyr alt, og det gir meg en viss fred - at det er forståelse for oss unge mennesker - og vi får tid til å snakke høyt uten å bli bedømt på det vi sier. Vi er bare nysgjerrige på livet og prøver derfor nye ideer. "- Sophie, praktikant ved Sistie.

“Basert på smykkemerket mitt, Izabel Camille, har mitt ønske vært å skape et søstermerke for unge kvinner, derfor navnet Sistie. Unge kvinner har mange drømmer og problemer, og de trenger å finne et kreativt fellesskap der de kan utfolde seg. Hvor de kan drømme og være akkurat som de er. Derfor har vi valgt å gi unge mennesker muligheten til å være medskapere i vårt univers - hvor alt kan skje- Kamille Carolina Østergaard, grunnlegger av Sistie.

Leter du etter Sistie smykker på salg? Da kan du se mer i vårt online outlet her!