Dra

Sistie ringer

Når du kjøper en fingerring fra Sistie, er du garantert en uttrykksfull og iøynefallende ring som folk vil se beundrende på. Det er ingen grenser for hvor mange forskjellige utseende du kan lage med Sistie-ringer, og vi elsker absolutt alle de feminine måtene å forskjønne deg med ringer fra Sistie.

Statement ringer fra Sistie

Fingerringer fra Sistie åpner muligheten for å skape et helt eksklusivt ringutseende. Alle Sistie-ringer har hvert sitt unike uttrykk med en helt spesiell design på forsiden av ringen, og du kan derfor si at ringer fra Sistie er ekte Statement ringer. Du finner også mange typiske Statement  fra A-Hjort, Maanesten, Pernille Corydon, Izabel Camille, Carré og STINE A. Spesielt Enamel Copenhagen lager flere veldig søte ringer med enkle steiner og vakre organiske former som passer til ringer fra Sistie.

Bland og match Sistie-ringer med andre Sistie-smykker

Flertallet av Sistie-ringer er designet gjennom smykkesamlinger mellom Sistie og kule, danske jenter, bloggere og påvirkere, og derfor har ringene de samme detaljene og temaene som de andre smykkene i de forskjellige samlingene. For eksempel har smykkesamarbeidere, Mia x Sistie og Melissa Bentsen x Sistie, begge et vakkert tema med organiske former og fokus på den "perfekte ufullkomne" i ringene og andre smykker. Samarbeidet, Anna Briand x Sistie, fokuserer på små søte ananasikoner på ringen og andre smykker, ringene fra Olivia Dahl x Sistie er dekorert med en skinnende sol, Silke Kristensen x Sistie ringer rundt den fine, skjøre og ikke minst rå som også funnet hos oss jenter og kvinner.

Du kan også handle andre smykker fra Sistie. Se våre Sistie armbånd, Sistie øreringer, Sistie ankelkjeder, Sistie halskjeder og Sistie anheng.

Leter du etter anrop fra Sistie som tilbys? Så ta en titt på vårt flotte nettbutikk der du kan få god rabatt på populære fingerringer.