Dra

Smykker til julegave - hos A-Hjort finner du gaven

Smykker er flott som julegave. Gi en personlig gave til den du bryr deg om. På A-Hjort har vi et veldig stort utvalg av de hotteste merkene, f.eks. Jane Kønig, Pernille Corydon, Maanesten, Enamel Copenhagen, STINE A Jewelry og vår egen A-Hjort kollektion.

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

139 produkter

Gratis gaveinnpakning og til / fra kort

Merk at på A-Hjort er det alltid gratis frakt OG gratis gaveinnpakning. Nemlig: Under kassen kan du dele handlekurven din i en eller flere gaver, og til og med skrive innholdet på et kort vi legger ved. Du kan også bare velge et blankt kort og skrive det selv.

Dette betyr at du kan håndtere hele gavekjøpet på en gang og så bare vente til kort tid etter at du mottar alle gavene klare til å overleveres som en adventsgave eller plass under juletreet.

Jul 2020: Trendy smykker og A-Hjorts unike smykkesett

Nedenfor har vi samlet en rekke gode tilbud på trendy smykker som vil gjøre det bra i julen 2020. Spesielt fokuserer vi i år på de unike gavesettene, hvor smykker fra forskjellige merker er satt sammen i en samlet pakke. Og ja, når du kjøper settene, er det også en betydelig besparelse! Settet kan gis sammen, eller du kan velge å dele smykkene i flere separate pakker.

Slik gjør du det - la julegavehandelen begynne!