Dra

Jane Kønig

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

251 produkter

Jane Kønig - Klassisk, rå og moderne smykker

Hvis du er for rå, tidløse, elegante og quirky smykker som møtes i en perfekt kombinasjon, så har du det perfekte stedet.

Jane Kønig er et dansk designmerke som har en lang historie bak dem. Jane Kønig er en utdannet plaggdesigner i 1986, og hun åpnet sin første butikk i København i 1989. Vi er heldige at vi er online-forhandlere av det fantastiske merkevaren som består av eklektiske, lekne, personlige og klassiske design med quirky vendinger. Jane Kønig filosofi er å utfordre kvinner til å eksperimentere med deres utseende.
Jane Kønig har, for eksempel, designet de personlige Reflections Letters og den ikoniske V-ringen, som begge er klare favoritter.

Jane Kønig egenskaper er at den rå, feminine, klassiske og moderne møtes i en perfekt kombinasjon som gjør at du kan sette sammen smykker som passer deg og din stil. Du kan kombinere halskjeder og armbånd med sine mange anheng, og sette de flotte ringer og øredobber til.

Når du kjøper smykker fra Jane Kønig, får du en klassisk, edgy og detaljert dansk design, som du kan nyte mange år.

Jane Kønig smykker samlinger

Jane Kønig som selv designer smykkerne, designer med personlig lidenskap og inspirasjon - deres univers er leken og eklektisk, som betyr design som er tidløse og klassiske med twists.
Jane Kønig lanserer fire samlinger per år; Vår sommer / SS, High Summer / HS, Høst Vinter / AW og Holiday Collection / HW, og vi velger de deilige stilene fra hver samling.

Jane Kønig smykker i gave

Smykker holder ofte et kjærlig minne, en spesiell tid eller en begivenhet, og derfor er det en perfekt gave til en mor, søster, bestemor, kjæreste og datter. Når du gir en Jane Kønig smykker i gave, mottar den heldige et stykke høy, dansk kvalitet som passer til hvert budsjett og enhver hendelse. Din Valentinesdate, kjæreste eller mor kan for eksempel få en anheng i halskjede eller som et armbånd, som et symbol på kjærlighet. Hvis du skal til konfirmationen, er Jane Kønig smykker et tydelig alternativ som en gave til konfirmanden eller som et tilbehør for de vakre bekreftelsesklene.
Hvis du trenger 18. bursdag, studentfest, kandidat-feiring eller noe ganske fjerde, så de mange mulighetene på Jane Kønig en åpenbar mulighet. A-Hjort har alltid gratis, rask levering, gratis, vakker gaveinnpakning, og du kan til og med legge til en personlig hilsen hvis ønskelig. Vi er veldig stolte av å si at vi har fem stjerner på Trustpilot.

Jane Kønig materialer

Alle Jane Kønig smykker er laget av nikkelfri sterling sølv 925, de forgylte smykker er forgylt med 18 karat gull. Alle perler og steiner er ekte. Jane velger tett materialene, og velger bare det beste.

Jane Kønig er åpenbart å blande og matche

Her på A-Hjort kan vi ikke skjule vår entusiasme for Jane Kønig Universe, som har helt fantastisk, edgy, feminin og klassisk smykker som kan brukes til det svært grunnleggende antrekket eller til den store byturen.

Du kan kombinere anheng og kjeder i uendelig mange kombinasjoner, og dermed kan du oppnå nøyaktig utseendet du leter etter, og de forskjellige stilene harmoniserer så elegant og godt med hverandre. Bytt dine anheng fra arrangementet til arrangement og sesong for sesong - på denne måten kan du erstatte uttrykket i stilen din på en økonomisk og bærekraftig måte.

Vil du gjøre en god avtale? Så se i vårt online outlet, hvor det kan være Jane Kønig og andre gode merker som tilbys.