Dra

Jane Kønig øredobber

WOW - Er du crazy med Jane Kønig øredobber, som vi er her av A-Hjort?
Øredobber er ganske enkelt så vakre, detaljerte og samtidig klassiske, at de kan brukes i mange år og i alle aldre.
For eksempel har du den søte, quirky Raw Pearl What Stud, som har form av et spørsmålstegn, den så søte og feminine Souvenir Hoop, den klassiske og fine Bead Twist Earring eller det elegante Small Shell?

Legg merke til at øredobber fra Jane Kønig solgte individuelt, og det gjør det bare enklere å krydre antrekket ditt på en unik måte, dag etter dag!

Jane Kønig

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

63 produkter

De rå og forskjellige øredobber fra Jane Kønig

Jane Kønigs fantastiske utvalg av øredobber kan beskrives både som elegant, tidløst, moderne, rå, edgy og kult. Du kan finne twisted hoops og de likt Shell Øredobber som alle kan spice det mest enkle antrekk til noe ekstraordinært.
Det er blant annet smykker med klassiske og elegante ferskvannsperler, creoler i mange former og mange studs i ulike former, som alle ligger til deg, kan skape akkurat din personlige stil. La deg inspirere Jane Kønigs detaljerte øredobber nedenfor. Kombiner øredobber med andre Jane Kønig smykker, våre andre halskjeder, armbånd, anheng og ringer.

Jane Kønigs øredobber er tilgjengelige i sterling sølv 925 og gullbelagt sterling sølv 925, forgylt med 18 karat gull.

Komponere selv ditt unike utseende med Jane Kønig Smykker

Som nevnt ovenfor selges øredobber fra Jane Kønig enkeltvist, og så er det åpenbart å lage ditt eget unike utseende ved å sette sammen flere forskjellige øredobber. Jane Kønig reflekterer kraft, lekfull letthet og den klassiske, som alle kan bringes sammen i en helt unik smycklook hvor du kan bruke øredobber individuelt eller som par.

Jane Kønig er en suveren smykker å blande med andre smykker merker. Hvis vi spesielt utpeker et merke som spesielt passer godt med Jane Kønig, foreslår vi Enamel Copenhagen og Stine A Jewelry.

Jane Kønig smykker på A-Hjort

Vi er veldig stolte av og glade for å være forhandlere av de danske smykkermerket Jane Kønig her på A-Hjort, og vi håper du er like glad for det som oss. Vi er ganske vilde med de detaljerte smykker som er tett uttenkt av Jane. Vi har valgt de mest fantastiske øredobber, halskjeder, armbånd, anheng og ringer som du kan finne på A-Hjort.

Visste du at vi har gratis frakt og innpakning? Vi sender pakker alle ukedager, så du er sikker på at du med al hast får dine vakre smykker - selvfølgelig pakket vakkert inn hvis du ønsker det. Hvis du har spørsmål, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte vår kundeservice, som alltid er søt og nyttig.