Dra

Norsk nettbutikk med dansk designede smykker

På A-Hjort kan du velge mellom tusenvis av gull, sølv og gullbelagte smykker fra de hotteste danske smykkemerkene. A-Hjort fokuserer alltid på å ha de beste designer smykker merkene i vårt sortiment. Derfor vil du alltid finne elegante, stilige og søte smykker av høy kvalitet hos A-Hjort. Vi har de ledende merkene som Maanesten, Jane Kønig, Enamel Copenhagen, Pernille Corydon, Pico, Sistie, Izabel Camille, STINE A Jewelry, A-Hjort og mange flere! Kjøp ditt neste halskjede, øreringer, armbånd, fingerringer, ankelkjede eller accessories online på A-Hjort.
Vi opprettholder den beste servicen - og et stort utvalg av smykker og hårtilbehør med rask og gratis levering!

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

3115 produkter

Et bredt utvalg av designsmykker i høy kvalitet hos A-Hjort

Leter du etter den perfekte gaven til velvære eller en spesiell begivenhet for en kvinne eller jente du elsker, så har du kommet til rett sted! Hos A-Hjort består utvalget av smykker av både øreringer, halskjeder, armbånd, anheng, fingerringer, ankelkjeder, accessories og smykkesett.
Alle smykker er laget av gode materialer og kan vare i flere generasjoner hvis du tar godt vare på smykkene dine. Smykkene er for det meste nikkelfrie og er produsert i sterlingsølv 925 og noen med en fin gullforgylling på toppen. Vi har også gullsmykker samt noen sølvbelagte eller gullbelagte messingsmykker. Hos A-Hjort vil det alltid bli oppgitt hvilket materiale smykkene produseres i. Hvis du har noen spørsmål om noe, kan du alltid kontakte vår kundeservice, der vi er klar til å hjelpe med en rask respons. Hvis du vil ta ekstra godt vare på smykkene dine, anbefaler vi at du tar en titt på guiden vår i FAQ, hvor vi forteller deg hvordan du best kan ta vare på smykkene dine.

Den perfekte gaven til henne er smykker

Smykker er den perfekte gaveideen til jenta som har alt. Smykker får alle kvinners hjerter til å smelte. Vi elsker smykker! Og spesielt smykkene du mottar fra folk du er glad i! Hvis du leter etter en jubileumsgave, morsdagsgave, avgangsgave, Konfirmasjongave, bursdagsgave eller julegave - så er A-Hjort det perfekte stedet å handle!
A-Hjort nettbutikk har gjort det veldig enkelt å kjøpe gaver, enten det skal leveres direkte til gavemottakeren eller til deg selv. Vi pakker inn alle bestillinger pent hvis du klikker på gaveinnpakning i utsjekkingsflyten. Du har til og med muligheten til å legge til en personlig hilsen til personen som skal motta gaven. A-Hjort sørger for en rask, deilig og enkel shoppingopplevelse når det gjelder å kjøpe gaver til den du er glad i.

Bland og match smykker for å lage din personlige stil

Smykkesortimentet på A-Hjort består av smykker til kvinner i gull, forgylt sterlingsølv og 925 sterlingsølv. Vi har de deiligste smykkemerker fra Danmark som designer smykker av høyeste kvalitet. Finn toppmerker som Jane Kønig, Maanesten, Enamel Copenhagen, Pernille Corydon, Sistie, Izabel Camille, Stine A, A-Hjort, Pico og mange flere. På nettbutikken vår finner du smykker som passer til enhver anledning, enten du går på skole, på kontoret eller på fest. Vi elsker å blande mellom smykkemerker for å skape de vakreste og unike stilene der du kan lage ditt eget personlige preg. Kanskje du vil ha et enkelt og elegant utseende en dag og noe mer rå en annen dag. A-Hjort har de perfekte smykkene du kan sette sammen med din egen klesstil og la personligheten din skinne gjennom antrekk og smykkevalg.

Det er enkelt å kjøpe smykker online på A-Hjort

Å kjøpe smykker på nettet har aldri vært enklere. Hos A-Hjort tilbyr vi gratis og rask levering rett til døren din, uavhengig av om du ønsker hjemlevering eller levering til nærmeste pakkeforretning. Vi bruker GLS og DAO for å levere din bestilling, så den blir raskt og trygt levert til ønsket leveringssted. A-Hjort hjelper også gjerne med endringsmerke, personlig kort og fin gaveinnpakning av smykkene, for å unngå alt bryet som er knyttet til det. Vi er veldig stolte av at smykkene dine som er kjøpt fra oss, kommer pent og presentabelt til deg selv eller direkte til mottakeren. Hvis du har en spesiell anledning som smykkene skal gis til, kan du ganske enkelt skrive dette i kommentarfeltet ved utsjekking. Så gjør vi alt vi kan for å pakke smykkene slik at de passer til anledningen smykkene skal gis for. Dette er bare noen få av fordelene ved å kjøpe smykker eller gaver i A-Hjort-nettbutikken. Du er garantert en rask, femstjerners kundeservice og full returrett når du bestiller fra A-Hjort. Hvis du er i tvil om noe, eller trenger hjelp eller lignende, kan du lese forretningsforhold her - eller kontakte oss.