Dra

Smykker til konfirmasjonen - hos A-Hjort finner du gaven eller smykkeutseendet

Våren er nær og et nytt team av unge mennesker er klare til å hoppe ut som konfirmanter. For jentene betyr dette at smykker er det perfekte tilbehøret til festlige anledninger som konfirmasjonsfeiringen. På samme måte er smykker den perfekte konfirmasjonsgaven, ettersom smykkene kan fortelle historier og skape glede i mange år fremover.
Alle våre smykker er av deilige materialer av høy kvalitet i en stilig dansk design til rimelige priser. Nedenfor har vi derfor samlet eksemplene våre for de perfekte konfirmasjonssmykkene og gaveideene til konfirmanten.

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

225 produkter

Konfirmasjonssesongen har begynt!

Sola skinner. Det er bare starten på konfirmasjonssesongen. De fleste konfirmanter er veldig klar over hva som er "hot or not". Dette gjelder spesielt når det gjelder trendy klær og smykker. Hos A-Hjort er vi veldig bevisste på dette - og fascinert - derfor har vi samlet de absolutt mest solgte smykkene som følger den motebevisste ungdommen.
Vi har gjort en innsats for å finne de beste og mest trendy konfirmasjonssmykker, som du kan se på siden her. I våre utvalgte konfirmasjonssmykker har vi valgt ut alt fra klassiske nøytrale smykker samt litt mer utfordrende smykker. Finn smykkene som passer deg eller bekreftelsen og du kjenner akkurat her.

Hvis du er i tvil om hvilke smykker du skal ha på deg for konfirmasjonen din, eller hva som skal være på ønskelisten din, har Anne Hjort Lund laget et blogginnlegg om emnet her - Konfirmasjonssmykker 2021 Blog.
I innlegget prøver vi å snakke om valg av smykker sammen med en kort introduksjon av smykkene. Her er mye inspirasjon å legge merke til før du bestemmer deg for hvilket smykke du vil ha på deg eller hvilket smykke som vil være den perfekte konfirmasjonsgaven. 

Konfirmasjonsgaven til henne

Leter du etter Konfirmasjonsgaven til konfirmanten? Da er A-Hjort det perfekte stedet. Smykker er en veldig personlig Konfirmasjonsgave som hun vil huske og bruke i mange år. De fleste konfirmasjonsønskene fra jenter er smykker. Hos A-Hjort spesialiserer vi oss i smykker, og derfor har vi alle de populære merkene på lager, noe som utvilsomt vil være en hit for konfirmanten.
Når du blir konfirmert, er det en utrolig begivenhetsrik dag som knapt vil bli glemt.
Det er derfor ingen bedre måte å feire henne på enn å gi konfirmanten og et vakkert smykke som kan brukes igjen og igjen. Vi har derfor her på A-Hjort nøye samlet et utvalg konfirmasjonssmykker fra toppmerkene STINE A Jewelry, Maanesten, Jane Kønig, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Pico, Izabel Camille, Sistie og vårt eget A-Hjort-merke.

Konfirmasjonssmykker

Å bli konfirmert er en stor dag både som foreldre og som konfirmant. På A-Hjort ønsker vi virkelig å gjøre dagen uforglemmelig ved å kle konfirmanten med fasjonable smykker som passer perfekt til konfirmasjonskjolen. Hos A-Hjort finner du alle de fasjonable vakre øreringer, glitrende halskjeder, klassiske ankelkjeder, vakre armbånd eller vakre ringer. Hvis du trenger gode råd eller veiledning, er du velkommen til å kontakte oss!