Dra

Vakker, feminin, festlig eller enkle øredobber

A-Hjort har et fantastisk utvalg av øreringer, ørepynt og hoops. Vi har både gulløreringer, sølvøreringer og gullbelagte øreringer. Du finner de perfekte øreringene, enten de skal brukes til hverdag eller fest her. Vi har alt - både enkle og lette ørestikker, detaljerte ørebøyler samt elegante øreringer.
A-Hjort tilbyr utvalget av øreringer danske designsmykker som Maanesten øreringer, Jane Kønig øredobber, Pernille Corydon øreringer, Enamel Copenhagen øreringer, STINE A Jewelry øreringer og våre egne A-Hjort øreringer samt mange andre populære smykker merker.

Kjøp øreringer på A-Hjort med rask og gratis frakt og en fin gratis gavepakke!

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

1121 produkter

Øredobber - Et stort utvalg fra A-Hjort til deg

Supermoderne øreringer for jenter og kvinner kommer i alle fasonger og størrelser. Vi har øreringer for et enkelt og elegant utseende eller øreringer for de som vil skille seg ut med en rå og chunky design. La oss hjelpe deg med å fullføre utseendet ditt med vårt brede utvalg av øreringer som passer til din personlige stil. Ørene dine blir bare så finere når du legger til noen vakre øreringer for å fullføre utseendet ditt!

A-Hjort har alltid gratis levering og gaveinnpakning på øreringer når du bestiller i vår online smykkebutikk.

Finn din egen stil med A-Hjorts brede utvalg av øreringer, ørepynt og hoops

Hos A-Hjort har vi et bredt utvalg av de vakreste øreringer i gull, gullbelagt og sølv. Vi selger øreringer, ørekjeder, studs, earcuffs og hoops så vi har definitivt noe som passer din stil. Felles for hele utvalget av øreringer er at det er dansk design i toppklasse, høy kvalitet med 100% sterlingsølv 925, ekte perler, porselen, steiner og edelstener. Vårt utvalg av øreringer er gull, sterlingsølv eller forgylt sterlingsølv.

A-Hjorts alltid oppdaterte utvalg av øreringer, ørepynt og hoops gjør det morsomt og spennende å handle smykkene dine på nettet. På A-Hjort kan du lage din egen personlige stil basert på vårt store utvalg av designerøreringer. Du kan kjøpe øreringer som er hengende øreringer, runde øreringer, små øreringer og store øreringer. I tillegg kan alle øredobber blandes på hundre kule måter, så du får akkurat den blandingen av øreringer som du drømmer om.

Hos A-Hjort er vi stolte av å kunne selge et bredt utvalg av toppsmykker fra Danmark. På den måten vet du at kjøp av øreringer fra oss alltid følger dagens mote og trender.
Du kan kombinere øredobber med vårt andre utvalg av andre smykker som halskjeder, ringer, armbånd. For eksempel har vi laget vårt utkast til hvordan du kan kombinere øreringer, halskjeder, ringer, armbånd under smykkesett. Vi håper det kan inspirere deg til å finne ditt eget personlige smykkeutseende.

Er dine neste øreringer sølv, gullbelagt eller gull?

Øredobber er et uunnværlig smykke. Enten du vil at øreringene dine skal være i gull, gullbelagt eller sølv, kan du alltid kjøpe dem online på A-Hjort med vårt deilige utvalg. Våre populære øreringer fra Jane Kønig, Maanesten, Stine A, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Pico, Sistie, A-Hjort og Izabel Camille gjør at vi definitivt har øredobber i gull eller sølv etter din smak. Øreringene er i sterlingsølv, forgylt sterlingsølv 925 i høyeste kvalitet, gullbelagt / sølvbelagt messing eller ekte solid gull. Dette er alltid oppgitt på siden med produktdetaljer. Enten du er en sølvjente eller en gulljente, er vi klare til å hjelpe deg. Du kan se vårt utvalg av sølvsmykker her - samt utvalg av smykker i gullfarge her.

Du kan lese mer om sølvsmykker på bloggen vår: Sølvsmykker på A-Hjort

Hva er en øre mansjett / earcuff? Hva er en kreol? Hva er en ørekjede?

En øre mansjett eller en earcuff er små åpne hoops som du setter på kanten av øret. En øre mansjette / en earcuff går ikke gjennom øret.
Kreoler / hoops er ofte store runde øreringer som ender på begge sider av hullet i øret. Du kan også finne mange mindre kreoler med mange fine detaljer hos A-Hjort.
Ørekjeder er langkjede øreringer hvor kjedet enten går gjennom hullet ditt i øret og henger elegant ned på begge sider av hullet eller kjedet er satt på en søt ørering.

Diamanter, krystaller og fargede zirkoner

Hvis du elsker øreringer med vakre zirkoner, diamanter eller krystaller i de vakreste farger, så har vi alt for deg. Hos A-Hjort elsker vi smykker med fargede zirkoner, steiner eller krystaller. Det gir det vakreste uttrykket og vekker mye oppmerksomhet. Du kan blande dine vakre fargede øreringer til nesten alle slags øreringer. Hvis du elsker diamanter, selger vi også de vakreste smykkene med ekte diamanter - og til en virkelig god pris.

Kjøp sølvøreringer og gulløreringer online på A-Hjort

Hos A-Hjort gjør vi det enkelt for deg å finne øreringer til din personlige stil. Vi gjør dette ved å håndplukke de vakreste designsmykkene fra de danske merkene til en god pris. Vi sørger alltid for å ha de nyeste kolleksjonene av øreringer, så du er alltid sikker på å følge motetrendene.

Hos A-Hjort er du sikker på å gjøre en god avtale, da fraktetiketten er gratis og gaveemballasjen er inkludert som en del av vår alltid gode kundeservice. Hvis du har spørsmål om vårt utvalg av øreringer, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice (5 stjerner på trustpilot). Kjøp dine øreringer online i dag, og A-Hjort vil sikre rask levering, slik at du kan glede deg over dine nye vakre øreringer så snart som mulig.

Du kan også se vårt utvalg av smykker som tilbys og selges her → | Outlet på A-Hjort