Dra

Enamel Copenhagen øredobber

Vakre og unike øreringer med et snev av fargerike emaljer. Enamel Copenhagen produserer enkle ørepynt og store fargerike øreringer. Felles er at de er supertrendy og lett kan blandes med andre deilige smykkemerker. Enamel Copenhagen lager de fineste ørepynt, øreringer, og hoops i høy kvalitet med en vri på fargeleggingsemalje eller vakre detaljer.

Enamel Copenhagen

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

144 produkter

Øredobber fra Enamel Copenhagen i alle fasonger og størrelser

Enamel Copenhagen øreringer har et lekent og vakkert design med de mest lunefull og kreative designene. Du kan være helt sikker på å finne smykker til ørene, enten det er små fine øreringer, kjedeøreringer med vakre perler eller klassiske hoops med små steiner. Hos A-Hjort selger vi et komplett utvalg av Enamel Copenhagen slik at du enkelt kan finne øreringer i sølv eller gull du leter etter.

Med øreringer fra Enamel Copenhagen, kan du være helt sikker på å kunne lage en vakker øreringermix. De fleste av bøylene til Enamel Copenhagen er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser, så det er noe for enhver smak. Enten du er for de veldig små og fine bøylene som sirkler tett rundt øreflippen eller om du er mer for store bøyler som pynter pent i ansiktet.

Kvinner med forskjellige preferanser

Enamel Copenhagen har tilpasset seg det at kvinner har forskjellige ønsker når det gjelder gull eller sølv. (Er du en gulljente eller en sølvpike, så kan du se mer inspirasjon ved å klikke på de to lenkene) Derfor har Enamel Copenhagen tatt de absolutt mest solgte stilene og produsert en sølvvariant som den gullfargede. Dette betyr at enten du er i sølv eller gull, har Enamel Copenhagen et smykke som passer deg i høy kvalitet.

De vakreste emaljedetaljene på øreringer, bøyler og øreringer

En av tingene som resonerer med alle smykkene fra ENAMEL er de vakre emaljedesignene. På flertallet av øreringer fra Enamel Copenhagen finner du vakre emaljedesigner på armbånd fra Enamel Copenhagen og halskjeder fra Enamel Copenhagen. De søte emaljekulene gir hvert antrekk et helt unikt preg. Kjennetegnene med preg av fargerik emalje på Enamel Copenhagen smykker gjør det enkelt for deg å sette sammen forskjellige smykker fra alle Enamel Copenhagen-kolleksjonene, men de kan også enkelt blandes sammen med de andre populære designermerkene som smykker fra Maanesten, Pico, Sistie, Carré eller A-Hjort.

Hvis du vil finne Enamel Copenhagen øreringer som tilbys, kan du ta en titt på vår online outlet hvor du kan være heldig å finne et par med rabatt.