Dra

Accessories

Hos A-Hjort finner du de vakreste hårtilbehøret i riktige farger og design. Nedenfor finner du et stort utvalg av scrunchies, hårbånd, hårstrikker, hårbøyler og hårspenner- og klemmer fra de mest delikate smykkemerkene Maanesten, Pico, Pernille Corydon. Finn ditt favoritt hårtilbehør her!

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

50 produkter

Stort utvalg av vakre hårtilbehør

Hos A-Hjort selger vi det deiligste hårtilbehøret i de fineste farger. Utvalget vårt er stort, og vi selger scrunchies, hårbånd, hårbøyler, hårspenner og hårklemmer. Vårt brede utvalg av hårtilbehør består av både enkle og klassiske design, samt noen med vakre farger og fine detaljer. Enten du er interessert i blomster, striper eller søte hvite perler, er A-Hjort det perfekte stedet å kjøpe hårtilbehør. Vi har noe for enhver smak.
Du kan enkelt krydre antrekket ditt ved å legge til en søt scrunchie eller en fin hårstrikk. Vi har et bredt og deilig utvalg av nydelig tilbehør fra designmerkene Maanesten, Pico og Pernille Corydon.

Hårtilbehør til kvinner - lag din egen unike og personlige stil

Enten du er en jente eller en kvinne, kan du finne et hårtilbehør til deg. hårspenner, hårstrikker, eller scrunchies er den perfekte måten å gi utseendet ditt litt ekstra personlighet og sjarm. Det gir en fin vri å ha på seg en vakker hårklemme med perler, en fin blomster scrunchie eller en vakker hårnånd med perler. Hos A-Hjort har vi et stort utvalg, og vi selger alle typer hårtilbehør til både hverdag og fest. Enten du har kort eller langt hår, glatt eller krøllete hår - hårtilbehør gir noe ekstra til frisyren din. For å fullføre utseendet ditt, kan du enkelt kombinere hårtilbehør med fine øreringer, halskjeder, armbånd, fingerringer og anheng.

Hårstrikken, hårklemmen og scrunchie er kommet for å bli

Ovennevnte hårtilbehør gjorde sitt enorme bidrag på motescenen på 90-tallet. Det er definitivt en trend som har kommet for å bli. A-Hjorts utvalg av hårtilbehør har sterkt fokus på kvalitet, moderne design og et lykkelig uttrykk. Vi elsker hårtilbehør enten det skal kombineres med din favoritt sommerkjole på en solskinnsdag eller din favorittgenser på de grå regnværsdagene.