Dra

A-Hjort

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

138 produkter

På A-Hjort-nettbutikken kan du som den eneste plattformen kjøpe A-Hjorts egne dansk-designede smykker. A-Hjorts unike smykker er designet av A-Hjort-eier Anne Hjort Lund selv. Smykkene er designet og inspirert av ulike arrangementer gjennom hele Annes liv. En stor del av smykkene til A-Hjort symboliserer små historier, der spesielt barna hennes spiller en stor rolle. Smykkene er i sterlingsølv av høy kvalitet 925 eller med 1 mikron 24 karat. forgylling på toppen av Sterling Silver 925. Se mer i A-Hjort-samlingen nedenfor - kanskje det er en historie du identifiserer deg med?

A-Hjort kolleksjoner

Da Anne designet den første A-Hjort-style, Anton-armbåndet, var hun veldig opptatt av en måte å minne seg på å unne seg stor og ta vare på seg selv i en travel og hektisk hverdag.
Sent på kvelden møter hun for første gang ordet CHI, som betyr "livsenergi" og som flyter gjennom alt: kroppen din, sjelen, ånden og alt i universet. - og herfra kom designet raskt. Det var ikke tilfeldig at armbåndet fikk navnet Anton Armband. Annes yngste sønn heter Anton og har vært igjennom mye de første tre årene av livet - inkludert brokk, eksem, melkeallergi og artritt hos barn. For Anne er han symbolet på livsenergi - han er et stykke liv med den største livsglede, som hver dag minner henne på hvor skjøre livet kan være, og at du må huske å leve med kjærlighet nær deg.

Anne har siden utvidet sitt populære Anton-armbånd til en veldig liten smykkekolleksjon.
"Anton-armbåndet vil alltid bety noe veldig spesielt for meg - det var starten på mitt eget smykkedesigneventyr og symbolet på den største kjærligheten som finnes - kjærligheten til ens barn." Andreas er navnet på Annes eldste sønn, og akkurat som Andreas er Antons storebror, er også Andreas smykker "storebror" til Antons smykker. Det er samme design, men i en større versjon.

I 2019 kunne A-Hjort lansere vår / sommer-kolleksjonen med tittelen "Alma - størst av alt er kjærlighet". Med den siste Alma-samlingen har Anne prøvd å fortelle en historie om hva som har skjedd i hennes og A-Hjorts liv etterpå. "Datteren min Alma ble født i januar 2019 og har derfor vært min største inspirasjon for SS19-samlingen."
- Designer Anne Hjort Lund

Klassiske og moderne smykker fra A-Hjort

Når du kjøper smykker fra A-Hjorts eget merke, får du de mer raffinerte og klassiske smykkene. Utforsk A-Hjorts smykkeskrin på denne siden og velg klassiske favorittsmykker. Våre klassiske smykker er laget av nøye utvalgte materialer i høyeste kvalitet, hvor du får "verdi for pengene". Hos A-Hjort mener vi at klassiske smykker er et must-have for alle kvinnesmykkekolleksjoner. A-Hjort selger egne øreringer, armbånd, halskjeder, ringer og mye mer. Uansett hva du leter etter, kan du alltid finne et tidløst og klassisk smykke fra A-Hjorts katalog, som lett kan brukes enten alene eller sammen med andre smykker.

Hos A-Hjort har vi alltid fokusert på et felles mål. Vi fokuserer på å lage klassiske og tidløse smykker som kan blandes med andre supermoderne smykkemerker som vi selger. Utforsk vår smykkekatalog på nettet, og vi vil introdusere deg for smykker som du vil ha på hver eneste dag.

A-Hjort materialer og farger

A-Hjorts smykker er laget av sterlingsølv 925. Smykkene oppfyller de danske lovkravene for frigjøring av nikkel, kadmium, bly og kvikksølv. A-Hjort er en registrert forhandler og importør av smykkedeler i edelstener. I samsvar med dansk lov blir vi derfor kontrollert av kontrollen, som sikrer at varene er ekte deler. Merk at smykkene våre alltid blir stemplet AHJ samt 925 for ekthet.

A-Hjorts smykker er tilgjengelig i følgende materialer:

  • Sølv-sterlingsølv 925
  • Forgylt sterlingsølv 925 - gullbelagt med 24 karat gull
  • Rose gullbelagt sterlingsølv 925 med et lag gull blandet med kobber
  • I tillegg bruker A-Hjort vakre zirkoner i mange av våre design.

Mix og match med A-Hjort smykker

A-Hjort smykker er flotte enten alene eller å matche med andre smykker. Hos A-Hjort elsker vi rett og slett å matche smykker og forskjellige smykkemerker sammen. Du kan lage de deiligste uttrykkene hvis du for eksempel velger et smykke fra Jane Kønig, Maanesten, STINE A Jewelry, Enamel Copenhagen eller Pernille Corydon og kombinerer det med en tidløs klassiker fra A-Hjort. På den måten kan du lage ditt eget unike og personlige utseende til en god pris.

Hvis du leter etter en gave og vil ha en ekstra ting, så er et A-Hjort-smykke et perfekt forslag. Kombiner for eksempel en gave fra Sistie, Izabel Camille eller Pico Jewelry med A-Hjorts smykke for å fullføre gaven til mottakeren. Du kan kombinere A-Hjort smykker med akkurat det merket du ønsker. Se mer i oversikten over de forskjellige populære smykkemerker som A-Hjort selger her.

Hos A-Hjort er du sikker på å finne et smykke som kan gi glede i mange år fremover, hvis du tar godt vare på det. Både når det gjelder kvalitet, men spesielt også fasjonabelt. Se hvordan vi har blandet A-Hjort smykker med favoritt bestselgere fra de andre populære merkene fra nettbutikken vår her → A-Hjort smykkesett.