Dra

Vakre A-Hjort smykker. Her kan du, som det eneste sted, kjøpe A-Hjorts egne dansk designede smykker. A-Hjorts unike smykker er selv designet av A-Hjorts eier Anne Hjort Lund. Smykkene er laget i høy kvalitets sterling sølv 925 eller med 1 micron 24 ct. forgylling over sterlin sølv 925.

A-Hjort kolleksjon

Da Anne designet den første modellen, hennes Anton armbånd, var hun opptatt av den måten man kunne minne seg selv om å være god med seg selv og passe på seg selv i en travel og hektisk hverdag.
En sen kveld ser hun for første gang ordet CHI som betyr livsenergi og som strømmer gjennom alt: din kropp, sjel, ånd og alt i universet. Og herfra kom designet stille frem. Den lille zirkon i midten av anhenget er symbolet på deg, og det rundt illustrerer en beskyttelseshinne fylt med kjærlighet, ro eller annet man selv ønsker at den skal fylles med.
At armbåndet nettopp heter Anton er heller ikke tilfeldig.
Anne's yngste sønn heter nemlig Anton og gikk gjennom mye sine tre første leveår - inkludert brokk, eksem, melkeallergi og barneleddgikt.
For Anne er Anton symbolet på livsenergi - han er livlig stort pågangsmot og livsglede som daglig minner henne om hvor skrøpelig livet kan være og at man skal huske å leve i nuet og med kjærligheten tett rundt seg.
Anne har deretter utvidet sitt populære Anton armbånd til en hel smykkekolleksjon. Andreas er navnet til Annes eldste sønn og sånn som Andreas er Antons storebror er også Andreas smykkene "storebror" til Anton smykkene.
Det er nemlig samme design men i en tredobbelt så stor utgave.
Jeg er stolt av å kunne presentere min første helt egne vår/sommer kolleksjon "Alma - Størst av alt er kjørligheten" i eget navn - og det har kun vært mulig på grunn av alle mine skjønne kunder, som har støttet meg fra mitt første ambånddesign - Anton armbåndet.
Anton armbåndet vil alltid være noe ganske spesielt for meg - det var starten på mitt designeventyr og symbolet på den største kjærligheten som finnes - nemlig kjærligheten til ens barn.
Med den nye kolleksjonen har jeg forsøkt å ville fortelle en historie om hva som har skjedd i mitt og A-hjort's liv siden da.
Min datter Alma kom til verden i Januar 2019 og er derfor naturligvis min største inspirasjon for denne sesongens kolleksjonen med key item Alma earrings.
Men også Heart-ring og Heart-halskjede er inspirert av det største som finnes, nemlig kjærligheten.
Men utover det har det også gått opp for meg hvor utrolig viktig våren, sommeren og våre reiser som familie er og har vært Det er helt klart noe av det viktigste for meg, og derav kom inspirasjonen til blant annet halskjedene Spring, Alma og Summer.
I tillegg måtte naturligvis delfinene komme med - som vi alle i familien så i fri natur i Australia da jeg, mine to gutter og min mann var der for noen år siden. Den beste reisen jeg noensinne har hatt!
Størst av alt er kjærligheten - Jeg håper dere vil ta godt imot min nye kolleksjon - Jeg gleder meg til å se og høre hva deres syns om den - Designer Anne Hjort Lund

A-Hjort materialer og farger

A-Hjort's smykker er laget av sterling sølv 925. Smykkene oppfyller de danske lovkravene for innhold av nikkel, kadnium, bly og kvikksølv. A-Hjort er registrert forhandler og importør av smykkedeler i edle metaller. I henhold til dansk lovgivning blir vi derfor kontrollert av edelmetallskontrollen, som sikrer at varene er ekte. Bemerk at våre smykker alltid vil være stemplet AHJ samt 925.

A-Hjort's smykker er tilgjengelig i følgende materialer:

  • Sølv - sterling sølv 925
  • Forgylt - sterling sølv 925 forgylt med 24 karat gull
  • Rosa forgylt - sterling sølv 925 med et fint lag av gull blandet med kobber

Derutover bruker A-Hjort flotte zirkoner i mange av våre design.

Miks og match med A-Hjort

Miks gjerne alle A-Hjort's smykker på kryss og tvers, for eksempel Anne armbåndet mikset med Andreas armbåndet. Eller miks vårt brands med andre danske smykkebrands fra nettbutikken for din helt egne look.