Dra

Enamel Copenhagen

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

313 produkter

Det unike ved Enamel Copenhagen

ENAMEL Copenhagen er et unikt, dansk smykkemerke, hvor du kan finne de fineste og mest unike emaljene på nesten alle Enamel Copanhagen smykker. Designer, Marie Rantzau, blir alltid inspirert av fargede emaljer matchet med smykker som både følger dagens trender og får sin helt egen karakter og et unikt utseende.

Det tar mange års erfaring å oppnå en perfekt finish på Enamel Copenhagen smykker, som produseres i Øst-Asia i mindre verksteder, valgt av Marie selv. I flere år har Marie bygget opp et vennlig og ekstremt profesjonelt samarbeid med verkstedene, hvor hvert eneste smykke er håndlaget. Emaljeprosessen er omfattende, krevende og et unikt håndverk. Men emalje er også et morsomt og spennende materiale å jobbe med.

Veien er ikke lett - men med lidenskap, vilje og tro hjelper alle prosesser på vei til å skape et univers i ENAMEL Copenhagen som jeg er stolt av.

- smykkedesigner Marie Rantzau

Enamel Copenhagens smykkekolleksjon

ENAMEL Copenhagen er et av Skandinavias mest solgte smykkemerker, og Enamel Copenhagen står for unike og enkle smykkeserier, hvor emaljens touch alltid er å finne. ENAMEL Copenhagen er for eksempel kjent for sin grunnleggende samling av fargerike moderne emaljeanheng, hvor du finner utallige kombinasjonsalternativer. Enamel Copenhagen smykker kan defineres som en verden av former, farger og kreativitet.

Marie Rantzaus ideer bak ENAMEL Copenhagen er nye tolkninger av klassiske smykker, som ofte blir et yndet smykke. ENAMEL Copenhagen er en smykkeserie i en enkel design med et sterkt uttrykk og til rimelige priser - uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Fargevalg og former er nøye sammensatt, og følger alltid motefargene med en solid basissamling. Dette gjør denne smykkeserien helt unik og tidløs, men er også en smykkeserie som lever i nåtiden! Marie Rantzau sier at hun hele tiden er i en "inspirasjons-mode", hvor hun tolker verden vi alle lever i og visualiserer den gjennom Enamel Copenhagen Jewelry.

Hos A-Hjort selger vi Enamel Copenhagen smykker online med rask og gratis levering. Du kan derfor enkelt kjøpe Enamel Copenhagen smykker her og få dem levert innen 1-5 virkedager. Vi er en nettbutikk med hele Enamel Copenhagen valget av populære øreringer, ringer, armbånd, halskjeder og anheng fra Enamel Copenhagen Spring / Summer, Enamel Copenhagen High Summer, Enamel Copenhagen Autumn / Winter, Enamel Copenhagen Christmas.

Enamel Copenhagens materialer og farger

Enamel Copenhagens smykker er laget av sterlingsølv 925 og kan også forgylles med 18 karat gull. Smykkene oppfyller de danske lovkravene for frigjøring av nikkel, kadmium, bly og kvikksølv. Enamel Copenhagen er en registrert forhandler og importør av smykkedeler i edle metaller. I samsvar med dansk lov blir hun derfor kontrollert av edelmetallkontrollen, som sørger for at varene er ekte.

Enamel Copenhagen smykker er tilgjengelig i følgende materialer:

  • Sølvsterling sølv 925 med en naturlig, ubehandlet overflate
  • Forgylt sterlingsølv 925 gullbelagt med 18 karat gull.
  • I tillegg bruker Enamel Copenhagen vakre fargerike emaljer i mange av sine design.

Bland og match med Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagens smykker er helt fantastisk å blande med. De fargerike detaljene og søte designene gir de beste mulighetene til å parre med våre andre merker. Vi anbefaler spesielt å matche Enamel Copenhagen smykker med Pernille Corydon, Maanesten, STINE A Jewelry eller A-Hjorts eget merke, da du kan kombinere de vakre fargene fra Enamel Copenhagen med enkle og klassisk designede smykker - også fra Jane Kønig. Vår favorittmix og match er Lola-kolleksjonen med små fargede emaljer som er pent kombinert med andre gullbelagte eller sølvsmykker. Prøv det selv - mulighetene er uendelige!

Enamel Copenhagen smykker på tilbud? Kjøp de populære smykker til god rabatt! Se mer i vårt online smykkeutsalg.