Dra

"Veien er ikke lett,men lidenskap, vilje og tro hjælper i prosessen mot skapelsen av universet ENAMEL Copenhagen, som jeg er stolt av"

- smykkedesigner Marie Rantzau

ENAMEL Copenhagen er en unik og enkel smykkeserie, der du alltid finner et streif av emalje. ENAMEL Copenhagen er bl.a. kjent for sin basiskolleksjon av farverike moderne emaljeanheng, der du har utallige kombinasjonsmuligheter. En verden av former og farger. Marie Rantzaus tanke bak ENAMEL Copenhagen er nyfortolkninger av klassiske smykker, som ofte blir et yndlingssmykke. ENAMEL Copenhagen er en smykkeserie i et enkelt design med et sterkt uttrykk, og til rimelige priser - uten å gå på kompromis med kvaliteten. Fargevalg og former er nøye satt sammen og følger alltid motens farger, og alltid med en solid basiskolleksjon. Dette gjør denne smykkeserien helt unik og tidløs, men er samtidig en smykkeserie som lever i nuet!

Enamel Copenhagen kollektion

Enamel Copenhagen er et unikt dansk smykkebrand. Designer Marie Rantzau har tenkt fargede emaljer inn i smykkene, som både følger trenden og samtidig også får deres helt egen karakter og et unikt look. Hvert eneste smykke er håndlaget.

Emaljeprosessen er omfattende, krevende og et unikt håndarbeide. Emaljen er et morsomt og spennende materiale å jobbe med. Det krever mange års erfaring for å oppnå en perfekt finish. Smykkene produseres i India, Kina og Thailand på små verksteder, som Marie selv utvelger. Marie har gjennom flere år opparbeidet et vennskapelig og ikke minst ytterst proffessionelt samarbeide med verkstedene.

Enamel Copenhagen materialer og farger

Enamel Copenhagens smykker er laget av sterling-sølv 925. Smykkene overholder de danske lovkravene om utslipp av nikkel, cadmium, bly og kvikksølv. Enamel Copenhagen er registrert forhandler og importør av smykkedeler i edle metaller. I henhold til dansk lovgivning blir hun derfor kontrollert av edelmetallkontrollen som sikrer at varene er ekte.

Enamel Copenhagens smykker fås i følgende materialer:

  • Sølv -sterling-sølv 925 med en naturlig, ikke behandlet, overflate
  • Forgylt -sterling-sølv 925 forgylt med 18 karat gull

Derutover bruker Enamel Copenhagen vakre fargerike emaljer i mange de deres designs.

Miks og match med Enamel Copenhagen

Miks gjerne flere fargerike Emalje armbånd for et unikt og fantastisk flott armbånd miks.
Miks gjer det fargede emalje look med andre av våres danske smykkebrands. Miks halskjedene 2 eller 3 sammen i forskjellige lengder. Mulighetene er utallige.