Dra

Enamel Copenhagen armbånd

Armbånd med fargerike emaljer og unike design! Enamel Copenhagen armbånd har de fineste detaljene og utstråler romantiske og feminine undertoner. Finn ditt nye favorittarmbånd online på A-Hjort, enten du er til gull eller sølv! A-Hjort selger alle Enamel Copenhagen armbånd med gratis frakt.

Enamel Copenhagen

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

55 produkter

Fargerike emaljekuler på Enamel armbånd 

Alle armbåndene fra Enamel Copenhagen er utstyrt med en emaljedetaljkonst av en fargerik emaljeboll. På den måten har alle Enamel Copenhagen armbånd noe til felles og kan settes sammen på tvers.

Enamel Copenhagen armbånd med personlighet og eleganse

Det er klart at fokuset på de forskjellige armbåndsdesignene fra ENAMEL ligger i det enkle håndverket, slik at armbåndet ditt kan brukes til både hverdag og fest. Du bør ikke undervurdere hva et vakkert gullarmbånd med ferskvannsperle eller klare pastellfarger kan gjøre med antrekket ditt. Armbånd kan hjelpe deg med å fullføre smykkelooket ditt med personlighet og eleganse, og du kan definitivt finne et armbånd fra Enamel Copenhagen som matcher din personlige stil.

Livslangt armbånd

Når du finner ditt favoritt Enamel Copenhagen armbånd, kan vi garantere deg at du får et armbånd som kan brukes hele livet. For det første sikrer Enamel Copenhagen høy kvalitet i både farger og fasonger når de lager smykkene sine. Det er også verdt å anerkjenne de tidløse designene som aldri vil forlate motebildet. Dette gjelder både Enamel Copenhagen armbånd, Enamel Copenhagen øredobber, Enamel Copenhagen ringer, Enamel Copenhagen halskjeder og Enamel Copenhagen anheng.

Inspirasjon til smykkelooket ditt

Du kan med fordel klikke på A-Hjort Instagram eller Facebook hvis du trenger inspirasjon til å uttrykke deg med den deiligste armbåndsmiksen. A-Hjort laster jevnlig opp bilder av armbåndsmiks, der vi presenterer våre forslag til hvordan du best kan blande og matche armbånd fra forskjellige populære danske smykkemerker.

Finn armbånd fra Enamel Copenhagen ved å ta en titt på A-Hjorts smykkerutsalg. Kanskje du finner dine nye favorittsmykker til en god pris?