Dra

Enamel Copenhagen ringer

Enkle og feminine ringer med en vri av fargerike detaljer og vakre steiner. Fingerringer fra Enamel Copenhagen er rå og feminine på samme tid, og formene deres er helt unike. Hos A-Hjort selger vi hele utvalget av Enamel Copenhagen - slik at du alltid kan finne alle ringene deres i høy kvalitet og til gode priser hos oss.

Enamel Copenhagen

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

39 produkter

Bland og match med de populære fingerringene fra danske designermerker

Det er ikke noe bedre enn å blande forskjellige ringer med hverandre. Hvis du vil blande fingerringene dine, er det mange alternativer: du kan bære en enkel ring med vakre steiner på pekefingeren, langfingeren og ringfingeren. Du kan også velge å blande en veldig enkel ring med en annen ring med større volum og mer kraft. Selvfølgelig kan du også gå all in og bære flere forskjellige uttalelsesringer samtidig. Alt er lov - det er bare fantasien som setter grenser. Blanding av ringer på tvers av de populære designermerkene er veldig trendy. Enamel Copenhagen har noen kule detaljer i ringene sine som lett kan utfylle de andre designermerkene veldig godt. Du kan sikkert finne en eller flere deilige ringer fra Maanesten, A-Hjort, Sistie, Carré, Pico eller Pernille Corydon som passer til din Enamel Copenhagen ring eller personlige stil.

Ringer fra Enamel Copenhagen - enkle og vakre detaljer

Omdreiningspunktet for Enamel Copenhagen ringer er enkelhet og detaljer. Det er spesielt detaljene for hammerbankene, enkelheten i de smale linjene og de vakre steinene som gjør Enamel Copenhagen ringer helt unike.

Følg gjerne A-Hjort Instagram og Facebook for å få inspirasjon til hvordan du kan blande og matche de forskjellige stilene med hverandre.

Du kan også se om det finnes noen flotte Enamel Copenhagen -ringer i vårt online outlet!