Dra

”Creation is my great passion. I constantly see new possibilities and forms. The urge to create has always been a part of me. I find my inspiration in fashion, architecture, furniture, nature and in people. I am always very observant, and I see details that inspire me everywhere.”

- Pernille Corydon

A-Hjort har hele sortimentet og alltid de siste nyhetene av Pernille Corydons smykker. Pernille Corydon er født og oppvokst i Kerteminde på Fyn. Hennes interesse for det kreative og skapende, har fulgt henne hele livet. I 2008 startet hun selv opp i Danmark med å designe og produsere smykker. Pernille Corydons smykker er kjennetegnet ved deres skandinaviske enkelhet og geometriske former. Smykkene er stilrene, feminine og tidløse. Muligheten for å skape og forme ditt helt personlige uttrykk med hennes smykker er uendelig.

Pernille Corydon kolleksjon

Pernille Corydon deler opp hennes kolleksjoner i del-kolleksjoner. Hver eneste av disse kolleksjonene er inspirert av alle aspekter i livet og i naturen.

Pernille Corydon tar ofte bilder av arkitektoniske linjer, naturskjønne snapshots eller simpelthen bare de aktuelle motetrendene som går forbi – hvor enn i verden hun er. Deretter blir de nesten øyeblikkelig til små skisser på papir som blir brukt i den neste Pernille Corydon-kolleksjonen.

Hennes Brick-kolleksjon er f.eks. inspirert av et landskap av mark og jord, hun så ut av vinduet på en av hennes flyreiser til Nederland.

Pernille Corydons materialer og farger

Pernille Corydons smykker er laget av sterling-sølv 925. Smykkene overholder de danske lovkravene om utslipp av nikkel, cadmium, bly og kvikksølv. Pernille Corydon er registrert forhandler og importør av smykkedeler i edle metaller. I henhold til dansk lovgivning blir hun derfor kontrollert av edelmetallkontrollen som sikrer at varene er ekte.

Pernille Corydons smykker fås i følgende materialer:

  • Sølv -sterling-sølv 925 med en naturlig, ikke behandlet, overflate
  • Forgylt -sterling-sølv 925 forgylt med 18 karat gull
  • Oksidert -sterling-sølv 925 som oksideres og dermed får en flott rustikk og mørkere overflate
  • Rhodinert sølv -sterling-sølv 925 som lakkeres på og får en mørkere svart/grå overflate

Alle mørk-nyansede ringer er formørket med rhodinering. Alle mørk-nyansede halskjeder, armbånd og øredobber er oksidert for det mørke og rustikke utseende.

Miks og match med Pernille Corydon

Noe av det vi syns gjør Pernille Corydons smykker til noe helt spesielt, er muligheten for å mikse og matche helt fritt innenfor både materiale, former og kolleksjoner. Det er ingen regler eller grenser for ens egen kreativitet!

Vi elsker også å blande Pernille Corydons med f.eks Maanesten smykker. Alt etter om man går etter det enkle, det rå eller det romantiske utseende – så kan man mikse Pernille Corydons smykker på en måte, så det passer nettopp til det spesielle formålet. Vi mikser ofte våre forgylte ringer, med sølv øredobber og ringer – og også gjerne våre korte og lange halskjeder med forskjellige former og farger.