Dra

Pernille Corydon

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

797 produkter

A-Hjort har hele utvalget av Pernille Corydon smykker og er alltid oppdatert med de nyeste kolleksjonene som rammet moteindustrien. Pernille Corydons smykker er preget av sin skandinaviske enkelhet og geometriske former. De dansk designede smykkene er stilige, feminine og tidløse. Utvalget fra Pernille Corydon er veldig bredt og inneholder definitivt et unikt smykke for deg. Kjøp Pernille Corydon online på A-Hjort med rask og gratis frakt, slik at du kan motta smykkene dine direkte hjemme eller i en butikk i nærheten.

Pernille Corydons historie i smykker

Pernille Corydon sier: Jeg ser nye muligheter og spennende former uansett hvor jeg er. Trangen til å skape har alltid vært en del av meg. Jeg finner min inspirasjon og entusiasme i arkitektur, møbler, mote, natur - og i mennesker.

Mange av Pernille Corydons smykker har en unik historie bak seg. I hennes kolleksjon "Times Gone By" er "Edith", "Ellen" og "Elinor" inspirert av vintage smykker. Smykkene er oppkalt etter bestemødrene til Pernille. Smykkene er laget som en hyllest til forrige generasjon og øyeblikkene vi vil feire.

Pernille Corydon tror på å fortelle historier gjennom smykker, så når du bruker smykker fra Pernille Corydon, bærer du små minner for å bevare og huske. Disse små betydningene og historiene for smykker er noe som gjør et bestemt smykke til noe helt unikt.

Pernille Corydon-smykkene kan blandes med dine egne arvelige smykker fra bestemoren din, og på den måten har du alltid en liten minneverdig historie å fortelle.

Pernille Corydon smykker til hverdag og fest

Smykker fra Pernille Corydon kan brukes til både hverdag og fest. Vi anbefaler at du blander flere av hennes mer festlige øreringer med noen av hennes enkle halskjeder. For et mer festlig preg er det perfekt med store hoops eller lange øreringer og en fin perle som gjør utseendet ditt litt mer eksklusivt og interessant. Mens små ørepropper er perfekte for hverdagsbruk. Du kan også blande store øreringer med små klassiske ørepynt, da det gir et vakkert og unikt utseende.
 
Pernille Corydons smykker passer til alles smak - De er klassiske, stilige, tidløse og helt unike. Hos A-Hjort har vi hele utvalget av Pernille Corydon smykker, og vi har alltid de nyeste kolleksjonene. Utvalget er derfor bredt, og mulighetene er mange - på den måten kan du skape ditt helt eget og unike utseende.

Finn dine neste Pernille Corydon smykker hos A-Hjort, enten du vil ha øreringer, fingerringer, armbånd, halskjeder, ankelkjeder eller accessories.

Pernille Corydons endeløse smykkeunivers

Pernille Corydons smykkeunivers er uendelig. Pernille Corydon klarer å skape et bredt utvalg av tidløse og stilige smykker som tiltrekker seg alle aldre. I alle sine mange kolleksjoner klarer hun å uttrykke forskjellige trender og stiler. Samlingene hennes er inspirert av naturen, mennesker og steder rundt om i verden. Alle Pernille Corydons smykker er åpenbare for både bursdagsgaver, bekreftelsesgaver, morsdagsgave, valentinagave, julegave til henne som du elsker. Eller for en liten gave til deg selv eller en venn.

I tillegg er alle smykkene hennes til en god pris og kvaliteten på smykkene er fremtredende. Ved å kjøpe Pernille Corydon er du derfor alltid sikker på at du har et fasjonabelt smykke som vil vare i mange år fremover.

Pernille Corydons kolleksjoner 

Pernille Corydon bringer hvert år fire forskjellige kolleksjoner på markedet. En vår / sommer, høysommer, høst / vinter og høy vinter. Hver av disse samlingene er inspirert av alle aspekter av livet, arkitekturen og naturen. Pernille Corydon fotograferer ofte arkitektoniske linjer, naturskjønne øyeblikksbilder eller bare dagens motetrender som går forbi - uansett hvor i verden hun er.

Så, nesten umiddelbart, blir de til små skisser på papir som skal brukes i neste Pernille Corydon-samling. Både Bangkok, Berlin, New York og København har en spesiell plass i hjertet av Pernille Corydon med sin spesielle dynamikk og sine godt bevarte sjeler. Naturen spiller også en sentral rolle i designene deres, hvor du kan finne bestselgere som Daylight, Afterglow, Lagoon og mange andre. Stiler.

Materialer og farger av Pernille Corydon

Smykkene fra Pernille Corydon er laget av sterlingsølv 925. Smykkene oppfyller de danske lovkravene for frigjøring av nikkel, kadmium, bly og kvikksølv. Pernille Corydon er en registrert forhandler og importør av smykkedeler i edle metaller. I følge dansk lov kontrolleres det derfor av Precious Metals Control, som sørger for at varene er ekte.

Pernille Corydon smykker er tilgjengelige i følgende materialer:

  • Sølv sterling sølv 925 med en naturlig ubehandlet overflate
  • Forgylt sterlingsølv 925 gullbelagt med 18 karat gull
  • Oksidert sterlingsølv 925, som er oksidert for å gi den en vakker rustikk og mørkere overflate
  • Rhodiumbelagt sølv sterlingsølv 925, som er lakkert og har en mørkere svart / grå overflate

Alle mørkfargede ringer er mørkede med rodiumbelegg. Alle mørkefargede halskjeder, armbånd og øreringer er oksidert for det mørke og rustikke utseendet. Hun bruker også diamanter og edelstener i smykkene sine.

Bland og match med Pernille Corydon

Noe av det vi tenker gjør Pernille Corydons smykker til noe helt spesielt, er muligheten til å blande og matche i både materiale, former og samlinger. Det er ingen regler eller grenser for ens egen kreativitet!

Blant annet elsker vi å blande Pernille Corydons smykker med f.eks. Maanesten, STINE A Jewelry, Enamel Copenhagen og Carré. Avhengig av om du går for det enkle, rå eller romantiske utseendet - så kan du blande Pernille Corydons smykker på en måte som passer ditt utseende.

Bland gjerne dine gullbelagte fingerringer med sølvøreringer og fingerringer - og liker også korte og lange halskjeder med forskjellige former. Se flere bilder på instagrammet vårt hvis du trenger inspirasjon.

Vil du kjøpe Pernille Corydon på salg? Så er det mange rabatter å hente i vår Online Outlet!