Dra

Vår / sommer Kolleksjoner - 2021

Her finner du alle de vakre spring / summer kolleksjonene fra de hotteste danske smykkemerkene som Maanesten, Pernille Corydon, STINE A Jewelry, Enamel Copenhagen, Pico, Izabel Camille, Sistie, A-Hjort, Carré og mer!

Utforsk de forskjellige samlingene ved å filtrere gjennom oversikten nedenfor, for å finne nøyaktig smykkene med de nøyaktige detaljene, fasongene, fargene, prisene og størrelsene du vil se.

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

516 produkter

Starten på et godt år

Vår-sommer-kolleksjonen, også kalt “SS” (Spring/Summer), er årets første samling. Hos A-Hjort er vi alltid glade og stolte over å kunne vise frem alle deilige smykknyhetene! Vi har samlet en palett av de deiligste danske smykkemerkene og er alltid online med nyheter så snart kolleksjonene er lansert! Hos A-Hjort elsker vi å pakke smykkene pent som en gave, uansett hva du vil skjemme bort deg selv, en venn eller et familiemedlem. Du kan enkelt legge til et personlig kort og gaveinnpakning i utsjekkingsflyten vår.

Et unikt smykkeunivers på A-Hjort

A-Hjort selger toppen av danske merkevarer i smykkebransjen. Vi har valgt de hotteste merkene - slik at du kan blande og matche smykkene dine. Ofte kan et samspill mellom smykkene til de forskjellige merkene komplimentere hverandre super pent. Enten du liker Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Izabel Camille, Sistie, Pico eller noe annet, kan du enkelt og praktisk finne hele utvalget av nyheter og klassikere her på A-Hjort.

Lag minner og la drømmene gå i oppfyllelse

Vi elsker når våren blomstrer opp og sollyset vender tilbake fra den mørke vintertiden. Vår og sommer gir en fornyet energi som gir lyst og håp. De mange vårkolleksjonene er derfor ofte bygget rundt et vakkert design, som komplimenterer naturen vakkert i både overflater og farger. Vår / sommernyhetene er et must for garderoben - for alle arrangementer. Hos A-Hjort elsker vi å hjelpe med smykker og utsagn som gjør at du kan oppfylle dine mål og drømmer!

Viktige hendelser om våren / sommeren

Om våren-sommeren tilbyr kalenderen ofte sosiale arrangementer som skal feires! Hos A-Hjort kan vi hjelpe deg med å style det rette smykkeutseendet. I tillegg elsker vi å pakke inn gaver til Valentinsdag, konfirmasjon, avgangsfest, morsdag osv. Ta en titt på alle de nye vår-sommernyhetene og hopp på en eventyrlig reise i vårt smykkeunivers.