Dra

Kolleksjoner - Smykker nyheter på A-Hjort

Smykker er det perfekte tilbehøret når du ønsker å uttrykke din personlighet og unike stil. A-Hjort har de perfekte smykker for deg uansett hvem du er. I nettbutikken får vi nye og varige designer smykker på A-Hjort. Utforsk de siste kolleksjoner og finne inspirasjon til din neste smykker.

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

502 produkter

Kolleksjoner på tvers av merker

A-Hjort er et underland når det gjelder smykker. Du vil finne kolleksjoner fra de hotteste danske smykke merker med oss. Vi sørger for at have de siste kolleksjonene fra moteindustrien klar på vår nettbutikk. Vårt brede utvalg av merker betyr at vi har et stort utvalg av forskjellige typer design i kolleksjonene. Vi ønsker å gjøre livet vakrere og mer moro når vi treffer årets fire årstider. Vi er alltid up-to-date på de nyeste smykker kolleksjoner. På A-Hjort, hjelper vi deg å lage din egen unike og personlige utseende med nye smykker. 

A-Hjort har smykker merker som Jane Kønig, Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Izabel Camille, STINE A Jewelry, Sistie, Pico - og mye mer!

Finn din personlige stil blant alle nyhetene!

På A-Hjort har du muligheten til å finne de mest delikate nyhetene på alle de populære danske smykkemerkene, slik at du enkelt kan sette sammen og uttrykke din egen unike og personlige stil. Vårt utvalg av deilige merker skaper rammene for de nyeste trendene i markedet, hvor du kan mikse og matche nøyaktig etter dine behov. Enten det er klassiske smykker eller mer trendy smykker, så har vi noe for deg. Finn inspirasjon og utforsk din egen personlige stil i A-Hjorts nettbutikk.

Når du handler i A-Hjorts nettbutikk, sørger vi alltid for å gi deg den beste shoppingopplevelsen. Vi har alltid de nyeste smykkekolleksjonene fra de populære merkene. Vi sørger også for at du kan handle smykknyhetene samme dag som de lanseres. Følg oss på Instagram, Facebook eller registrer deg for vårt nyhetsbrev, så sørger vi for at du får beskjed så snart de nye smykkekolleksjonene kommer på markedet.

De fire sesongene i smykkebransjen

Hvert år utgis fire forskjellige kolleksjoner, tilsvarende de fire sesongene året tilbyr. Hos A-Hjort er vi alltid oppdaterte og klare med de nye smykkekolleksjonene samme dag som våre smykkemerker lanserer dem. Nedenfor finner du en oversikt over de fire sesongene.

Vår- sommarkollektion | Spring - Summer

Kalenderårets første smykker kolleksjoner kalt Spring/Summer. Denne sesongen gir motivasjon og trivsel. Våren er ofte assosiert med morsdag, konfirmasjoner, avgangsfester og andre unike opplevelser som skal skapes. Du vil derfor i denne kategorien finne vakre vår-sommersmykker som får deg til å drømme og lengte etter fantastiske opplevelser i naturen med sosiale arrangementer, frisk luft, sol og glade dager.

Se alle vår / sommer nyheter her!

Sommerkolleksjon | High Summer

Sommeren er årets høydepunkt. Om sommeren drar vi til stranden, konserter eller besøker steder hvor vi kan nyte godt vær og tid sammen. Smykker passer perfekt til et nydelig utseende på de solfylte dagene om sommeren og lange netter. Vi har definitivt et smykke til deg fra de vakre sommerkolleksjonene.

Se sommerkolleksjonen her: High - Summer

Høstsamling | Høst - Vinter

Høstmetoder og blader av trærne endrer farge. Summer kjoler er slått ut med varmere klær og natursamtaler på lange turer. Høstens rå, myke, kantet og samtidig elegante uttrykk inspirerer sesongens samling og A-Hjort inviterer deg innenfor et stort utvalg av høst smykker.


Se høstsamlingen her: Høst - Vinter