Dra

Izabel Camille

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

382 produkter

Izabel Camille - Et feminint og ekstravagant smykkemerke

Er du interessert i dansk design med eleganse, nordisk enkelhet og høy kvalitet? Da har du kommet til rett sted! A-Hjort er en nettforhandler av Izabel Camille smykker, som ble grunnlagt i 2008 av Ann Ulrich og Kamille Vibekke Østergaard. Kamille tegner alle designene i den lille skisseboken, som hun bærer med seg overalt. Hun har blant annet designet deres helt fantastiske bestselger Everyday øreringer, som er Izabel Camilles absolutt ikoniske og unike egenskaper.

Izabel Camille er moderne motesmykker med et snev av romantikk, feminisme og natur. De bruker ekte edelstener i sine design, slik som kvarts, Chalcedony, Moonstone, Onyx og mange flere. Karakteristikken til Izabel Camille er også at du her har muligheten til å lage ditt helt unike smykkeutseende ved å blande ett eller flere av deres halskjeder, armbånd eller øreringer med de mange forskjellige vakre anhengene. Blant annet lager Izabel Camille de vakreste fingerringene, som lett kan stå alene i deres feminine og elegante uttrykk. Selvfølgelig kan du også enkelt blande ringene med andre ringer - lag din egen personlige stil.

Når du kjøper smykker fra Izabel Camille, får du et tidløst og vakkert dansk design, som du kan ha glede av i mange år fremover.

Izabel Camille smykkesamling

Designeren bak Izabel Camille, Kamille Vibekke Østergaard, skaper sine vakre design basert på tre hovedtrekk; Glam, romantikk og minimalisme. Herfra utvider hun to ganger i året på disse tre hovedgruppene med nye design i en vår / sommer kolleksjon og i en høst / vinter kolleksjon. Hos A-Hjort har vi alltid ALLE Izabel Camilles smykker - og vi er alltid først med de nyeste stilene og kolleksjonene!

Izabel Camille materialer og farger

Izabel Camille smykker er laget av sterlingsølv 925. Smykkene oppfyller de danske lovkravene for frigjøring av nikkel, kadmium, bly og kvikksølv. Izabel Camille er en registrert forhandler og importør av smykkedeler i edle metaller. I følge dansk lov blir hun derfor kontrollert av kontrollen av edle metaller, som sikrer at varene er ekte.

Izabel Camilles smykker er tilgjengelig i følgende materialer:

  • Sølvsterling sølv 925 med en naturlig ubehandlet overflate
  • Forgylt sterlingsølv 925 gullbelagt med 18 karat gull
  • Rose gullbelagt sterlingsølv 925 med et fint lag gull blandet med kobber
  • Rhodium-belagt sølv-sterlingsølv 925 som er lakkert og har en mørkere svart / grå overflate

Av Izabel Camille har de lagt ned en stor innsats for å forhindre at forgyllingen på ringene ikke slites ut. Derfor har de valgt å belegge ringer med 3 MICRON-forgylling ekstra, noe som gjør ringene utrolig holdbare. Vær oppmerksom på at de gullbelagte ringene deres vanligvis er litt høyere enn sølvringene. Det skal imidlertid ikke være tvil om at kvaliteten er verdt de ekstra pengene, for du får en ring som varer sesong etter sesong.

Izabel Camille bruker bare ekte edelstener i sine design, som forskjellige farger, kvarts, kalsedon, månestein, Onyx og mange flere.

Mix og match med Izabel Camille

På A-Hjort er vi sprø etter Izabel Camilles feminine og deilige design. Vi elsker alle designklassikerne fra Attitude-serien, Everyday-serien, Primadonna-serien samt Miss Pearl-serien, da de alle kan brukes enten det er til hverdag eller fest.

Hos Izabel Camille kan du blande øreringer og halskjeder akkurat som du vil, da designet er så enkelt og vakkert at det lett harmonerer med andre smykkestiler. Du kan med fordel blande anhengene du vil ha til dine grunnleggende Izabel Camille øreringer eller halskjeder. Kjøp for eksempel et par grunnleggende øreringer; Attitude eller Everyday og bland dem med forskjellige anheng sesong etter sesong. På den måten kan du hele tiden endre utseendet på øreringene dine på en økonomisk, bærekraftig og stilig måte. Den samme øvelsen kan selvfølgelig gjøres ved å kjøpe et grunnleggende halskjede, hvor du kan blande et nytt vakkert Izabel Camille anheng hver sesong.

Halskjeder og ringene til Jane Kønig passer også veldig godt!

Ta en titt på vårt nettbutikk hvor det kan være Izabel Camille og andre gode merker som tilbys.