Dra

Elegant dansk design med nordisk enkelhet og høy kvalitet. Izabel Camille smykker ble grunnlagt av Ann Ulrich og Kamille Vibekke Østergaard i 2008. Kamille tegner alle sine designs selv i en liten sketchbok, som hun har med seg over alt. Hun har bl.a. tegnet den fullstendig fantastiske bestselleren deres, Everyday øredobbene, som har vært – og stadig er – Izabel Camilles ikoniske og unike varemerke. Izabel Camille er moderne fashion smykker med ett streif av romantikk, feminisme og natur. De bruker massevis av ekte edelstener i deres design, som for eksempel forskjellige farger Quartz, Chalcedony, Moonstone, Onyx med flere. Kjennetegnet ved Izabel Camille er også, at man har mulighet for å skape sitt helt eget og unike smykke look, ved å mikse en eller flere av halskjedene deres med de mange forskjellige og vakre anhengene. Når man kjøper smykker fra Izabel Camille får man et tidløst og vakkert dansk design, som man har glede av i mange år fremover.

Izabel Camille kollektion

Designeren bak Izabel Camille, Kamille Vibekke Østergaard, skaper sine designs ut fra 3 hovedpunkter; glam, romantisk eller minimalistisk.
Herfra utspringer det 2 ganger årlig nye designs innenfor de 3 hovedpunktene, en Spring/Summer kolleksjon og en Autumn/Winter kolleksjon.
Hos A-Hjort har vi ALLE Izabel Camilles smykker – og vi er alltid først med de nyeste styles!

Izabel Camille materialer og farger

Izabel Camilles smykker er laget av sterling-sølv 925. Smykkene overholder de danske lovkravene om utslipp av nikkel, cadmium, bly og kvikksølv. Izabel Camille er registrert forhandler og importør av smykkedeler i edle metaller. I henhold til dansk lovgivning blir de derfor kontrollert av edelmetallkontrollen som sikrer at varene er ekte.

Izabel Camilles smykker fås i følgende materialer:

  • Sølv -sterling-sølv 925 med en naturlig, ikke behandlet, overflate
  • Forgylt -sterling-sølv 925 forgylt med 18 karat gull
  • Oksidert -sterling-sølv 925 som oksideres og dermed får en flott rustikk og mørkere overflate
  • Rosa forgylt -sterling-sølv 925 med et fint lag av gull blandet med kobber
  • Rhodinert sølv -sterling-sølv 925 som lakkeres på og får en mørkere svart/grå overflate

Hos Izabel Camille gjør de noe særlig for at forgyllingen ikke skal slites av ringene. De har valgt å legge på ekstra 3 MICRON forgylling, som gjør ringene utrolig slitesterke.
Bemerk derfor, at de forgylte ringene er dyrere enn sølvringene. Kvaliteten er vert de ekstra pengene og du har en ring som holder sesong etter sesong.

Izabel Camille bruker massevis av ekte edelstener i deres design, som for eksempel forskjellige farger Quartz, Chalcedony, Moonstone, Onyx med flere.

Miks og match med Izabel Camille

Hos Izabel Camille handler det netopp om å mikse øredobbene og halskjedene akkurat som man selv vil.
Du mikser de anhengene du ønsker sammen med dine basis Izabel Camille øredobber eller halskjeder.
Forny anheng etter årstiden og du kan med få midler skape nye lekre smykke looks.