Dra

Izabel Camille armbånd

Izabel Camille armbånd er for deg som elsker det helt feminine utseendet og elsker elegante armbåndsdesign. Armbånd fra Izabel Camille har et gjennomgående eksklusivt og sofistikert utseende som aldri forringer kvalitet og design. Stilen gjentas i alle Izabel Camille-smykker - ta også en titt på øreringer, anheng, ringer og halskjeder.

Izabel Camille

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

19 produkter

Izabel Camille armbånd - den beste gaven på morsdagen

Hos A-hjort synes vi det er veldig opplagt å gi moren din et armbånd fra Izabel Camille på morsdagen. Vi er sikre på at du kan finne et Izabel Camille-armbånd som samsvarer med mors smykkestil. Armbåndene er klassiske og veldig feminine med vakre perler og fargerike steiner i svake, elegante toner. Unn moren din med et nydelig og elegant armbånd som hun kan ha med stolthet og glede i mange år fremover. Hun vil elske å motta den i morsdagsgave.

Bland og match Izabel Camille armbånd

Alle armbånd fra Izabel Camille kan kombineres med andre søte armbånd. De kreative armbåndene fra Maanesten med hamrede overflater, vakre anheng og glitrende steiner kan tilføre noe friskt og ungdommelig i kombinasjon med armbånd fra Izabel Camille. Armbånd fra Pernille corydon, armbånd fra Enamel Copenhagen, samt armbånd fra Sistie og A-Hjort har alle et veldig enkelt og fint uttrykk, så hvis du er mer interessert i et enkelt armbåndsutseende, kan du enkelt blande Izabel Camille armbånd med disse merkene .

Klikk på A-Hjort Instagram eller Facebook hvis du trenger inspirasjon til å uttrykke deg med den deiligste armbåndsmiksen. A-Hjort laster regelmessig opp bilder av armbåndsblandinger, hvor vi presenterer våre forslag til hvordan du kan blande og matche armbånd fra danske smykkemerker.

Finn Izabel Camille armbånd på salg ved å ta en titt på A-Hjorts smykkeutsalg. Kanskje du kan finne et smykke med rabatt som passer dine behov.