Dra

Izabel Camille ringer

Ultra feminine og elegante ringer i høy kvalitet. Izabel Camilles ringer er preget av det faktum at forgyllingen ikke slites ut. Derfor er ringene belagt med 3 MICRON forgylling ekstra, noe som gjør ringene utrolig holdbare. Kvaliteten er absolutt verdt de ekstra pengene, for du har en ring som varer sesong etter sesong - år etter år.

Izabel Camille

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

103 produkter

Izabel Camille ringer med stil

Hvis du leter etter en feminin og søt ring, har du funnet det rette stedet. Izabel Camille-ringer er det perfekte tilbudet for en vakker ring med et jevnt kvinnelig uttrykk. Ringer fra Izabel Camille er designet med de vakreste runde og myke formene, hvorav mange har et vakkert blomstertema.

Statement finger ringer fra Izabel Camille

Fingerringer fra Izabel Camille gir deg muligheten til å uttrykke et veldig trygt og sjarmerende ringutseende, fordi alle ringer fra Izabel Camille utstråler en selvtillit og en unik stil. Izabel Camille-ringer trenger derfor ikke blandes med andre ringer, og du kan enkelt bruke din feminine og vakre ring fra Izabel Camille uten andre ringer. Hvis du absolutt elsker uttalelsesringer og forskjellige mikser, anbefaler vi deg også å se på vakre Statement ringer fra Maanesten, STINE A Jewelry, Carré, A-Hjort, Enamel Copenhagen og Pernille Corydon.

Se tilbudet vårt på Izabel Camille-ringer ved å klikke på A-Hjort online outlet, hvor du kan finne rabatter på designerringer.