Dra

Pico

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

105 produkter

PICO - Designet og produsert i Danmark

PICO er et dansk firma for smykker og tilbehør grunnlagt av eieren Anne-Marie Pico i 2004. Alt smykke og tilbehør er Anne-Marie Picos egne design. Pico har en gullsmed på verkstedet på Østerbro, hvor de produserer smykkene, mens hårpynt produseres globalt.
Smykker og tilbehør har i dag blitt en viktig del av folks styling, uttrykk og utseende. Det er veldig individuelt hvilke former og typer smykker kvinner bruker. På A-Hjort har vi samlet alt det beste fra Picos kolleksjon, slik at du kan finne et smykke som passer din stil. I tillegg til deilige smykkene har vi også samlet det beste hårtilbehøret fra Pico. Deres design og priser gjør det mulig å ha mange smykker og tilbehør i kvalitetsmaterialer til forskjellige anledninger. Finn Pico til garderoben din her!

Stort fokus på miljø, bærekraft og høy kvalitet

I løpet av det siste året har PICO fokusert på å erstatte akryl på flere av hårklippene for å bruke celluloseacetat som sitt primære materiale. Acetat er et mer naturlig materiale, som består av resirkulerbare materialer som bomull og masse (tre). Acetat kommer derfor hovedsakelig fra biologisk nedbrytbare og naturlig forekommende stoffer. Det er derfor mer miljøvennlig enn andre former for bearbeidet materiale og er biologisk nedbrytbart. Acetat er også allergivennlig og et svært fleksibelt materiale som er best kjent for bruk i brillerammer.
Hårklippene er selvfølgelig nikkelfrie og med sterk holdbarhet i forgyllingen.
Videre har Pico valgt at deres leverandører må bruke resirkulerbar emballasje til produktene sine, noe som betyr at polyppene der hårproduktene leveres er laget av resirkulerbare materialer. I begynnelsen av 2019 erstattet de bobleplasten sin med den grønne miljøvennlige versjonen som er laget av 50% resirkulerte materialer, og innen kort tid vil pappesker, pakkingstape, papir og så videre erstattes av mer miljøvennlige alternativer, som er produsert av resirkulerbare materialer.

Kjøp PICO-kolleksjon online på A-Hjort

Designeren Anne-Marie PICO jobber ikke direkte med forskjellige kolleksjoner, men i stedet følger hun dagens trender og tendenser og kommer stadig med nye deilige stiler som passer akkurat inn i dagens motetrender.
Pico har mange forskjellige deilige farger i designene sine og jobber også mye med naturens elementer. På A-Hjort har vi valgt å selge både PICO øreringer, ringer, armbånd, halskjeder og deres vakre hårtilbehør.

Materialer og farger

Pico bruker først og fremst Gold Doublé, som er den sterkeste legeringen du kan lage når den ikke er massivt gull. Det er en messing som base og med et tykt lag med gull på utsiden. Denne legeringen er vanligvis dyrere enn sterlingsølv.
Pico bruker sterlingsølv eller messing som base i alle tingene sine. Mindre enheter er alltid sterlingsølv og for større enheter (f.eks. Armbånd) vil det være messing. Hvis du er i tvil om materialer, kan du finne beskrivelser på nettbutikken vår under hvert smykke eller kontakte oss her.
Picos-krystaller er ofte Swarovski, siden de har en finere fasettering. Noen ganger kan det imidlertid også være zirkoner. Vær oppmerksom på at ingen av smykkene inneholder nikkel.

Mix og match

Pico er spesielt preget av deres chunky hoops og øreringer, der spesielt stiler som Afrika, Akoya og Rainy kommer igjen år etter år. Du kan enkelt blande og matche Pico’s smykker med andre merker. Vi anbefaler spesielt de populære smykkene fra Pico med A-Hjorts egne smykker, da det kan bidra med noen enklere stiler. Vi elsker kombinasjonen av statement-smykker med et chunky uttrykk kombinert med klassiske smykker. Følg oss på facebook og instagram hvis du vil ha gode råd eller inspirasjon til hvordan du best kan style med Pico smykker og tilbehør.

Leter du etter Pico-smykker eller tilbehør som tilbys? Så besøk vår outlet-side her!