Dra

Pico øredobber

Pico Copenhagen øreringer er helt perfekte for deg som elsker farger og kreative smykkedesign. Enten du leter etter en blank ørering, en ørering med fargerike steiner eller en vridd kreol ørering. Øreringer fra PICO er preget av tidløs og unik design - et drømmeland med smykker til rimelige priser.

Pico

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

61 produkter

De unike Pico Copenhagen øreringer

A-Hjort har et helt unikt utvalg av de beste og mest karakteristiske øreringer fra Pico. Øreringene fra PICO er nøye utvalgte, og derfor kan vi også garantere deg at våre Pico Copenhagen øreringer er smykker, vi elsker å ha på oss og blande oss med de andre danske smykkedesignerne og smykkene fra deres forskjellige kolleksjoner.

Et hav av vakre kreol øreringer

Det er et hav av kreative, bemerkelsesverdige og unike kreoløreringer fra PICO. En kreol eller en bøyleørering er en ørering som har en rund form. Det høres kanskje ut som en veldig enkel design, men Pico klarer å skape helt fantastiske stiler innen kreoler, og du kan finne både store kreoler, små kreoler, tynne og tykke kreoler. Det er også kreoler med steiner i flere farger, kreoler med perler og kreoler med vendinger. Den helt klassiske øreringskreolen, Pico Copenhagen er kjent for, er den populære Africa Creol øredobben, som spesielt mange unge jenter har blitt helt sprø på å ha på seg de siste årene. Africa creole har en hamret, vridd design og er tilgjengelig i både en gull- og sølvvariant. En virkelig favoritt!

Bland dine Pico øreringer med bøyler, ørepynt eller øreringer

Vi elsker å kombinere flere smykker sammen på tvers av smykkedesign og smykkemerker. Øredobber er smykker som vises tydeligst i ansiktet når du bruker dem. Derfor er øreringer et nydelig smykke som du kan bruke til å uttrykke stilen din. Pico Copenhagen øreringer kan blandes med alle andre typer øreringer for å få det mest unike og personlige smykkeutseendet. For eksempel kan du finne en lengre kjedeørering fra Enamel Copenhagen, Izabel Camille, STINE A eller Maanesten å sette sammen med en bøyleørering fra Pico. Du kan også sette sammen en kreol fra Pico med en ørepynt fra A-Hjort, Carré, Sistie eller Pernille Corydon.

Pico Copenhagen øreringer for festlige arrangementer

Du kan mikse og matche Pico-øreringene dine akkurat som du vil, avhengig av om du skal på jobb, til en kafé, til en fest eller noe helt annet. Spesielt for større arrangementer som konfirmasjoner, store bursdagsfester, bryllup, jule- og studenterfester er det ekstra morsomt og spennende å uttrykke seg med vakre øreringer. Alle disse festlighetene er også vanligvis begivenheter der smykker er den perfekte gaven å ta med. I A-Hjort-butikken finner du både gullsmykker og sølvsmykker, slik at alle kan bli bortskjemt med favorittsmykket sitt.

Hvis du vil finne Pico Copenhagen øreringer til rabatt kan du se i vårt online outlet, hvor du kan finne billige smykker med rabatt.