Dra

Sistie øredobber

Hos A-Hjort selger vi alle de fantastiske smykkene fra det nye smykkemerket Sistie! Kule, unike, feminine og moderne er noen av de ordene som best beskriver Sistie øreringer og smykkunivers. Sistie smykker er utrolig vakre, unike og feminine, og de kan kjøpes til en fornuftig pris. Se alle øreringene nedenfor - og gled deg veldig til å blande dine helt egne favoritter. Se utvalget av Sistie Rings her, eller Sistie Armbånd her. Du kan også se hele spekteret av Sistie smykker her.

Sistie

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

101 produkter

Hvis du er ute etter kreative og ungdommelige øreringer, så er Sistie øreringer de perfekte for deg! Sistie fokuserer på å designe øreringer, ørestikker og ørekjeder som minner deg om å være ung, samt alle drømmene og utfordringene som følger med. Ta en titt på de veldig unike og kule designene, og finn øredobber fra Sistie her!

Bland og match med øreringer fra Sistie collabs

Sistie designer de mest kreative øreringer - både for deg som liker gullsmykker og deg som er mer interessert i sølvsmykker. I Sisties deilige smykkesamlinger finner du vakre øreringer med forskjellige design, men med samme konsistente tema. Dette betyr også at de forskjellige smykkekollabene har øreringer som minner om hverandre, og på denne måten kan du enkelt blande og matche dine forskjellige Sistie øreringer og fremdeles opprettholde et vakkert og stilig smykkeutseende. For eksempel har smykkesamarbeidene, Mia x Sistie og Melissa Bentsen x Sistie, begge et vakkert tema med organiske former og fokus på "perfekt imperfekt" i øreringene. Samarbeidet, Anna Briand x Sistie, fokuserer på små søte ananasikoner på øreringene deres, øredobber fra Olivia Dahl x Sistie er dekorert med en skinnende sol, Silke Kristensen x Sistie øreringer sirkler rundt det fine, skjøre og ikke minst rå som finnes hos alle kvinner og jenter.

Alle øredobber fra de forskjellige kollabene / samarbeidene med kule, danske jenter og influencers har de samme detaljene, så hvis du har flere hull i ørene, er det så kult å blande alle øredobber med hverandre. Hvis du heller vil kombinere ditt helt unike smykkeutseende med flere forskjellige smykkemerker, anbefaler vi at du ser på øreringer fra Maanesten, øreringer fra Izabel Camille, øreringer fra Stine A eller øreringer fra Enamel Copenhagen.

Sistie øreringer i gave?

Nesten alle unge jenter liker Sistie øreringer, fordi de er designet av "girls with power", og derfor er øreringer fra Sistie også perfekte å gi i gave til venninnene dine. Prisene på Sistie-smykker er også rimelige, så hvis du trenger å komme med en gave til konfirmanten, en gave til Valentinsdag eller gaver til julaften, er det en hit nå. Når du har funnet de perfekte øreringene fra Sistie i gave, pakker vi smykkene gratis for deg og sender dem til en butikk i nærheten av deg eller direkte til hjemmeadressen din.

Du kan også handle alle de andre populære smykkene fra Sistie. Se våre Sistie-ringer, Sistie-armbånd, Sistie-ankelkjeder, Sistie-halskjeder og Sistie-anheng.

Vil du kjøpe Sistie øreringer på salg? Ta gjerne en titt på vårt online utsalg hvor du kan gjøre en god rabatt på vakre øreringer.