Dra

Sistie halskjeder

Når du har på deg et halskjede, er det en av de første tingene på ens antrekk som folk legger merke til, ettersom smykkene er så nær ansiktet. Sistie designer halskjeder som tåler å bli sett og beundret fordi de er så fasjonable og sterke i design. Finn her et halskjede fra Sistie som du kan bruke i kombinasjon med flere flotte kjeder, eller finn det rette halskjedet til hverdags og et mer uformelt utseende.

Sistie

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

69 produkter

Halskjeder fra Sistie med vakre detaljer

Sistie-halskjeder er super feminine med mange vakre og luksuriøse detaljer. Blant annet finner du mange halskjeder med små søte anheng på. Men hvis du er mer interessert i detaljerte halskjeder med dekorasjoner rundt halsbåndet, er det også mange gode tilbud på halskjeder med søte ikoner rundt halskjedet. Hvis du liker de enkle halskjedene uten mye annet dekorativt på kjeden best, selger A-Hjort også de veldig enkle halskjedene fra Sistie. Et slikt halskjede er absolutt ikke kjedelig, men har bare et kreativt kjededesign, slik du ser det med typiske rustningskjeder, ankerkjeder og Figaro-kjeder.

Bland og match Sistie Halskjeder med andre Sistie smykker

De fleste halskjeder fra smykkesamlinger mellom Sistie og kule, danske jenter / bloggere / influencere har de samme detaljene og temaene som de andre smykkene i de forskjellige samlingene. For eksempel har smykkesamarbeidene, Mia x Sistie og Melissa Bentsen x Sistie, begge et vakkert tema med organiske former og fokus på den "perfekte ufullkomne" i sine halskjeder. Samarbeidet, Anna Briand x Sistie, fokuserer på små søte ananasikoner på smykkene deres, halskjedene fra Olivia Dahl x Sistie er dekorert med blanke detaljer, Silke Kristensen x Sistie halskjede kretser rundt det fine, skjøre og ikke minst rå som også finnes med oss ​​jenter og kvinner.

Hvis du vil fullføre smykkeutseendet ditt og elsker å bruke smykker som passer sammen, anbefaler vi at du blander halskjeder fra Sistie med matchende ringer, øreringer, ankelkjeder og anheng. Hvis du heller vil sette sammen ditt helt unike smykkeutseende med flere forskjellige smykkemerker, kan du finne inspirasjon med halskjeder fra Maanesten, halskjeder fra A-Hjort, halskjeder fra Carré, halskjeder fra Pernille Corydon, halskjeder fra Izabel Camille, halskjeder fra STINE A jewelry eller halskjeder fra Enamel Copenhagen.

Du kan også handle andre smykker fra Sistie. Se våre Sistie armbånd, Sistie øreringer, Sistie ankelkjeder, Sistie ringer og Sistie anheng.

Leter du etter Sistie halskjeder som tilbys? Ta gjerne en titt på vårt online outlet der du kan finne ditt neste halskjede med god rabatt.