Dra

Ringer

A-Hjort har et enormt utvalg av de hotteste og mest populære ringene og fingerringene. A-Hjorts store ringunivers har noe for enhver smak i fargene gull og sølv. Fullfør utseendet ditt med ringer i forskjellige farger, størrelser og former. Det har blitt veldig trendy å blande ringer med andre ringer for å skape en helt egen unik stil og få et mer trendy utseende. Bruk ringen din alene eller bland med andre ringer fra forskjellige smykkemerker. Hvis du spør oss, er det veldig deilig å stable flere ringer! Alle våre ringer er av høyeste kvalitet med 100% sterlingsølv 925, ekte perler, porselen, steiner og edelstener.

Vi selger de populære ringene, fra Jane Kønig ringe, Maanesten-ringer, Pernille Corydon-ringer, Enamel Copenhagen-ringer, STINE A Jewelry ringer, Carré-ringer, Sistie-ringer, Izabel Camille-ringer og våre egne A-Hjort-ringer.

Finn de neste favorittringene dine nedenfor.

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

1019 produkter

Ringer - Fingerringer er den perfekte gaven til enhver anledning

Kjøp gaven din på A-Hjort til noen du er glad for. Fingerringer er noe spesielt og viktig for personen gaven blir gitt til. Enten det er en gave til deg selv, venn, kjæreste, søster, mor eller datter, kan en ring være noe helt spesielt. En ring som en gave til en elsket er en veldig personlig gave. En ring betyr ofte noe ekstraordinært og kan skape gode minner. En ring er derfor et opplagt valg for morsdag, julegave, studentgave, konfirmasjon eller valentinsdag

Fingerringer kommer i forskjellige materialer og mange vakre design. Du kan finne fingerringer for alle typer kvinner og anledninger. Vårt store utvalg av fingerringer for kvinner består av gullringer, sølvringer og gullbelagte ringer.
Når du kjøper ringen din fra A-Hjort, blir de levert i en fin original smykkeskrin. Hvis du velger det til ved utsjekking, gir vi selvfølgelig også en fin og gratis gavepakke.
 
Er du usikker på hvilken ringestørrelse du skal velge? Du kan se størrelsesguiden vår for ringer her. Hvis ringen tilfeldigvis er i feil størrelse, hjelper vi selvfølgelig gjerne med en erstatning. Se under vanlige spørsmål om hvordan vi hjelper til med dette.

Fingerringer kombinert med andre smykker

Hos A-Hjort har vi et fantastisk utvalg av smykker av høy kvalitet. En ring er et perfekt smykke til både hverdag og fest. Du kan kombinere fingerringer med vårt flotte utvalg av andre smykker - for eksempel øredobber, halskjeder og armbånd. Hvis du spør oss, kan du aldri ha for mye smykker. Vi elsker å kombinere fingerringer med andre smykketyper for å skape en trendy stil fra topp til tå. Ved å kombinere fingerringene dine med andre smykker, kan du lage ditt eget unike utseende som matcher antrekket ditt og arrangementet du deltar på. Fingerringer er ofte en av de første tingene du legger merke til. Derfor synes vi kule kombinasjoner av enkle ringer og statement ringer er et must-ha for enhver kvinnes garderobe.

Vi har satt sammen en rekke smykkesett, der vi gjerne gir inspirasjon til hvordan du kan kombinere ringene dine med andre smykker på den beste måten. Se mer her - Smykkesett hos A-Hjort.

Bland ringene dine med andre ringer

Hos A-Hjort elsker vi å ha mange ringer samtidig. På moderne språk kaller vi det også "stacking". For å skape det deiligste utseendet, bør du kombinere mer enn to ringer på hver hånd eller enda mer. Å stable ringer er utrolig trendy - og derfor er A-Hjort det perfekte stedet å handle ringene dine. Vi selger alle de hotteste merkene å stable ringene med. Hos A-Hjort er det bare fantasien som setter grenser. Som nevnt kan du enkelt kombinere flere ringer på samme finger. Du kan for eksempel kombinere enklere og tynnere ringer med større og mer detaljerte ringer. Det kan også være utrolig elegant å ha på seg en enkelt ring eller to ringer på den ene hånden hvis du søker etter det mer diskrete utseendet.

Justerbare ringer

Vi har et stort utvalg av ringer, der du selv kan justere størrelsen på ringen. Smykkemerkene som tilbyr justerbare ringer er for eksempel Pernille Corydon-ringer, Enamel Copenhagen-ringer, Maanesten-ringer. Fordelene med justerbare ringer er at du selv kan bestemme hvilken finger ringen skal være på. På den måten kan du også enkelt bytte rundt ringene og uttrykket du vil ha. Justerbare ringer er også bra for de varme sommerdagene, der fingrene kan være litt hovne. Her er det fantastisk behagelig å kunne justere ringen litt.

Kjøp fingerringene dine hos A-Hjort

A-Hjort sørger for å velge de vakreste fingerringene fra de danske smykkemerkene. Vi er spesialister på å selge smykker av høy kvalitet til kvinner som ønsker ringer som gjenspeiler dagens motetrender. Ringene som vi selger hos A-Hjort kan vare livet ut hvis du tar godt vare på dem. Se vår guide om hvordan du tar vare på smykkene dine på den beste måten her.
Ringer passer til alle arrangementer, enten det er hverdag eller fest. Det kan derfor være en fordel å ha et sett med ringer som du bruker til hverdagen, samt et annet sett med ringer som du bruker ved festlige anledninger. Hos A-Hjort har vi funnet et stort utvalg av fasjonable ringer, som gjør det mulig å kjøpe vakre ringer til en overkommelig pris. Du kan derfor sette sammen en unik og vakker smykkekolleksjon for enhver anledning ved å se i vårt smykkeutvalg.

A-Hjort tilbyr alltid gratis frakt og gaveinnpakning, enten vi sender ringen til deg selv eller til noen du er glad i. Hvis du har spørsmål om vårt utvalg av ringer, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Kjøp ringen din i dag slik at du eller gavemottakeren kan glede deg over den så snart som mulig.

Du kan også se våre gode tilbud på ringer og mange andre typer smykker her → A-Hjort Outlet.