Dra

STINE A Jewelry Ringer

Vi elsker fingerringer - og vi elsker STINE A Jewelry! Hvis du gjør det samme, så har du kommet til rett sted! Vi har samlet alle de fantastiske ringene fra de vakreste STINE A smykkene her! Finn en ring som passer din stil - og kombiner flere ringer med hverandre. STINE A Jewelry er kjent for sitt lekne og kreative uttrykk - hopp på eventyret med en av ringene nedenfor!

STINE A Jewelry

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

21 produkter

STINE A Jewelry ringer - møtet mellom det klassiske og det organiske

En STINE A-ring hjelper deg med å komplimentere det personlige smykkene dine. La deg inspirere av Stine A-ringer, som passer til enhver smak, fordi ringene er designet med et klassisk og organisk uttrykk. Blant utvalget av STINE A-smykker på A-Hjort, kan du finne vakre emaljefarger, akkurat som i Enamel Copenhagen-smykkene, hvor emaljedetaljene også går igjen - men du kan også finne mer organiske og naturinspirerte STINE A-ringer, som kan kombineres perfekt med ringer fra Maanesten, Pernille Corydon, Sistie, Izabel Camille eller Carré.

De grove og bølgede overflatene

A-Hjort viser deg et utvalg av STINE A-smykker av rustikke overflater med utradisjonell, men vakker design! I STINE A-ringer plasseres for eksempel vakre og feminine edelstener i en mer rå og asymmetrisk ring. Hvis du elsker samspillet mellom det feminine og det mer asymmetriske kontrastene, kan du også ta en titt på alle de andre søte STINE A-smykkene som STINE A-øreringer, STINE A-halskjeder, STINE A-armbånd og STINE A-anheng.

Hold deg oppdatert på smykker fra STINE A Jewelry

Hold deg oppdatert med de nyeste stilene ved å holde deg oppdatert på de nyeste kolleksjonene fra alle våre smykkemerker. Du kan også ta en titt på A-Hjort Instagram og Facebook, hvor vi regelmessig uploader de peneste smykkebildene med kreative forslag til hvordan du kan mikse og matche smykkene dine.