Dra

STINE A Jewelry Armbånd

Ta en titt på disse deilige armbåndene fra de vakreste STINE A Jewelry! Vi har håndplukket alle vakre designene fra STINE A - og du har muligheten til å handle STINE A-armbånd fra oss med gratis frakt og god kundeservice! Vi elsker de vakre fargene og formene armbåndene fra STINE A Jewelry er designet i. Med et STINE A armbånd kan du være helt sikker på å holde tritt med dagens trender!

STINE A Jewelry

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

16 produkter

STINE A Jewelry armbånd i kreativ design

STINE A er flink til å lage smykker i kreative, fargerike og vakre design. Dette gjentas også i STINE A-armbånd, som kan kjøpes som vakre, bundet nylonstrenger med de vakreste perlene og steinene. Du kan også finne mer klassiske STINE A-armbånd i både sterlingsølv 925 og forgylt sterlingsølv med mer enkle detaljer. Finn alle deilige smykkene fra STINE A Jewelry her!

Knyttede STINE A armbånd

En av armbåndsstilene som STINE A Jewelry er spesielt kjent for, er at armbåndet er bundet med en nylonstreng. Strengen på armbåndet kan variere i forskjellige farger. I tillegg er armbåndene vanligvis designet med fine ferskvannsperler og vakre steiner. Vi kan absolutt anbefale å blande flere knyttede STINE A-armbånd, fordi samspillet mellom de forskjellige fargene på nylonstrengen samt de forskjellige perlene og steinene gir antrekket ditt et veldig friskt og fargerikt utseende. En annen flott måte å blande og matche dine STINE A-armbånd på er å kombinere dem med andre armbånd fra A-Hjort, som de unike armbåndene fra Maanesten, de vakre Enamel Copenhagen-armbåndene eller de feminine armbåndene fra Pernille Corydon. På den måten kan du få ditt eget personlige utseende og dra nytte av å kombinere forskjellige design fra de beste danske smykkemerkene!

Ikke kompromiss med kvaliteten

Alle STINE A smykker er laget av rent sterlingsølv 925 eller forgylt sterlingsølv med 18 karat gull. Det vil derfor alltid være et trygt valg å kjøpe STINE A-armbånd, fordi materialene er laget i beste kvalitet toppet med de vakreste zirkoner og edelstener. Hvis du ønsker å se mer kvalitetssmykker, kan du ta en titt på vårt utvalg av STINE A-øreringer, STINE A-halskjeder, STINE A-ringer og STINE A-anheng.

Kjøp dine STINE A-smykker trygt på A-Hjort

A-Hjort er en autorisert STINE A Jewelry-forhandler, og vi kan hjelpe deg med spørsmål om STINE A smykker eller andre smykker i nettbutikken - du er velkommen til å kontakte vår søte kundeservice. Vi sender alle dine STINE A-smykker i de originale og vakre smykkeskrinene, og du kan også få innpakningen din som en gave hvis du kjøper en STINE A-gave. Vi har alltid gratis frakt og rask levering!