Dra

Pernille Corydon ringer

Pernille Corydons ringer er virkelig unike og i en klasse for seg selv. A-Hjort har hele sortimentet og alltid de siste nyhetene av Pernille Corydons ringer. Vi elsker de forskjellige looks som man kan skape ut fra de forskjellige stilartene, hver kolleksjon har. Hver ring er helt spesiell, og det er vanskelig å velge og begrense seg til én favorittring – for det finnes så mange flotte! Å bære mange og flere ringer på en gang er en trend, som har spredt seg i hele moteverdenen. Det er ingen regler eller grenser for antall, hvilke fingre eller hvilken hånd, ringene skal bæres på. Dette gir deg full frihet til selv å skape din egen personlige stil. Ta f.eks. en ring på din lillefinger, 2-3 ringer på din ringfinger (gjerne i forskjellige materialer) og sett evt. den ene av ringene på fingerens ytterste ledd. Sett også en ring/ringer på tommelen eller pekefingeren – som sagt, har den nye trenden uendelige muligheter! Jo mer variasjon, jo mer interessant og personlig look.

Pernille Corydon

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

262 produkter

Kombiner alle Pernille Corydon-ringene dine

Pernille Corydons ringer er utrolig enkle å kombinere på tvers, og akkurat slik du vil ha det. De siste årene har det blitt veldig populært å ha ringer på nesten alle fingre, inkludert lillefingeren og tommelen. Med Pernille Corydons ringer har du god mulighet til å sette sammen mange forskjellige ringer, ettersom hun har et stort utvalg av både enkle, små ringer og særegne, store ringer. Du kan også enkelt kombinere Pernille Corydon-ringer med andre smykkemerker som ringer fra Maanesten og Carré. Hos A-Hjort elsker vi å kombinere forskjellige fingerringer for å gi fingrene et unikt utseende. Hvis du vil ha mer inspirasjon til å sette sammen Corydons ringer på tvers, kan du finne mer inspirasjon på Facebook og Instagram, hvor vi har mange smykkebilder av forskjellige mikser.

Pernille Corydon etterlyser alle fingerstørrelser

En av de store egenskapene til Pernille Corydon-ringer er at det finnes ringer for alle fingerstørrelser. Mange av Corydon-ringene er justerbare, noe som betyr at du kan justere størrelsen på ringen selv, slik at den passer perfekt til fingeren. Den justerbare funksjonen brukes også slik at du kan bytte mellom hvilken finger du vil ha ringen på. Dette betyr at når du for eksempel kjøper en justerbar ring fra Pernille Corydon til ringfingeren, kan du faktisk også bruke den til langfingeren. Hvis ringen ikke er justerbar, lager hun heldigvis ringer i mange størrelser, alt fra størrelse 50-57. Og på A-Hjort har vi alle størrelser. Hvis du vil se mer av universet fra Pernille Corydon, vil vi også anbefale at du tar en titt på de vakre øreringene fra Pernille Corydon som kan krydre ethvert antrekk. Det samme gjelder de tidløse Pernille Corydon smykkesettene som kan gi deg et komplett utseende. Hvis du bare er helt forelsket i Pernille Corydons design, akkurat som oss på A-Hjort, så ta en titt på hele utvalget av Pernille Corydon smykker.