Dra

Pernille Corydon øredobber

Feminint, sjarmerende, unikt, stilrent, tidløst og rått er de ordene som best beskriver Pernille Corydons øredobber. A-Hjort har hele sortimentet og alltid de siste nyhetene av Pernille Corydons øredobber. I de forskjellige kolleksjonene klarer hun å skape forskjellige stilarter og tendenser. Kontraster som rått og romantisk, feminint og rustikt, presenteres på den fineste måten, i de flotte øredobbene. Man kan få øreringer og ørestikker i både små og store modeller.

Pernille Corydon

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

276 produkter

Tidløse øredobber fra Pernille Corydon

Noe av det beste med Pernille Corydons smykker og spesielt øreringene hennes er at de er tidløse. Du kan ha dem i flere år, og de vil forbli trendy. Pernille Corydon har et spesielt talent i å følge mote og kjenne tidens trender. I sine forskjellige smykkesamlinger klarer hun å skape forskjellige stiler. Hun liker å blande det feminine, grasiøse, unike med det rå og rustikke. Generelt er Pernille Corydon kjent for å ha tidløse og stilige smykker, så det er også enkelt å blande øredobber med noen av hennes vakre halskjeder, armbånd eller ringer.

Inspirasjon fra hele verden

Pernille Corydon finner sin inspirasjon fra hele verden. Hun utforsker nye byer og møter nye mennesker, og hun elsker å se verden fra et nytt og annet perspektiv. I sine nylige samlinger har hun fått stor inspirasjon fra landene og byene hun har besøkt, inkludert New York, London, Bangkok, Singapore, Barcelona, ​​Dublin, Island og mange andre steder. Dette kommer tydelig til uttrykk i hennes mange vakre øreringer, der hun blander den skandinaviske enkelheten med unike detaljer, former og overflater. Pernille Corydon lager klassiske øreringer, men med en vri på de mange detaljene og fasongene inspirert av andre kulturer. Ta en titt på hele kolleksjonen med alle de elegante smykkene fra Pernille Corydon. Du kan få Pernille Corydon øreringer, bøyler og ørepinner i både små og større modeller.