Dra

Jane Kønig ringer

Fingerringer er en åpenbar mulighet til å spice noen antrekk opp, så det blir bare litt ekstra spesielt, og vi er ganske villige med Jane Kønig! Du er definitivt landet på riktig side hvis du er enig med oss! Vi har samlet de fantastiske ringene fra Jane Kønig nedenfor, så ta en titt i Jane Kønig's rå verden, og se om du kan finne en ring som passer deg og din stil - eller sette sammen flere ringer med armbånd, halskjeder, anheng og øredobber, så du får en hel smyck look!

Jane Kønig

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

150 produkter

Jane Kønig forener det rå, quirky og tidløse

Jane Kønigs smycker inviterer til nysgjerrighet, og det er noe for alle: Den enkelte, feminine, tidløse, klassiske, moderne og quirky møter hverandre og noe spesielt oppstår. Her, for eksempel den rå, men feminine V-Ring, den elegante og feminine Flettring, den edgy Row Chain Ring eller det fantastiske skjoldet, som passer perfekt med den kule kvinnen? Detaljer er helt fantastisk på ringene, og du kan blande dem med Jane Kønigs andre smykker eller smykker fra våre andre merker, og du kan vise din personlige stil.

Jane Kønigs ringer er tilgjengelige i sterling sølv 925 og forgylt sølv, forgylt med 18 karat gull.

Jane Kønig er åpenbart å blande og matche

Jane Kønig smykker vekker stor entusiasme her på A-Hjort, fordi både ringer, øredobber, anheng, armbånd og halskjeder er så fulle av detaljer og af en meget høy kvalitet. Hvert stykke smykker er også unikt, da hvert enkelt smykker er håndlaget.

Ringene kan kombineres i en unna - sett for eksempel to V-ringer på toppen av hverandre med en Reflection Signet Ring på en annen finger. Mulighetene er mange, og de forskjellige stilene harmoniserer helt fantastisk med hverandre.

Vil du gjøre en god avtale? Så se i vårt online uttak, hvor det kan være Jane Kønig og andre gode merker som tilbys.

Skal vi oppdatere deg for smykker fra Jane Kønig?

Hold deg oppdatert med nye samlinger, stiler og ideer til styling smykker ved å følge på Instagram og Facebook, hvor vi ofte legger bilder og videoer med ideer for styling av smykker, eller du kan skrive deg opp til vårt nyhetsbrev.