Dra

Jane Kønig halskjeder

Kul! Du er det rette stedet - nemlig på A-Hjorts side, hvor vi har samlet de klassiske, vakre og quirky halskjeder - både lange og korte - fra den danske smykker-merket Jane Kønig.
Her på A-Hjort kan vi ikke få armene dine ned når vi dykker inn i Jane Kønig quirky, rå og tidløse univers, hvor du kan garantere halskjeder, enten du skal jobbe eller for en stor begiv/alle-brand/enhet!

Jane Kønig

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

14 produkter

Jane Kønig klassiske halskjeder med et twist

Jane Kønigs mange forskjellige fantastiske halskjeder er rå, moderne, tidløse og klassiske, og det er noe for alle. De kan kombineres med Jane Kønig anheng, så du får smykker som topper ditt antrekk perfekt. For eksempel kan det være de klassiske, betydelige Reflection Letters eller en fin perle som kan gjøre kjedet personlig og lekfull. Det er uendelige muligheter, og det betyr at smykker kan utvikle seg i tråd med deg. Kjedene kan enkelt kombineres med halskjeder og anheng fra våre andre merker.
La deg inspirere nedenfor hvor du finner Jane Kønig Halskjeder.

Halskjeder er tilgjengelige i sterling sølv 925 og forgylt sølv, forgylt med 18 karat gull.

Kjøp Jane Kønig smykker av A-Hjort

På A-Hjort er vi autorisert Jane Kønig-forhandler. Jane Kønig smykker er pakket i sine ikoniske smykker bokser, og hvis du ønsker, pakker vi dem selvfølgelig vakkert i.

Vi har alltid gratis frakt og en rask levering! Hvis du vil kjøpe en Jane Kønig halskjede online, leverer vi den til en by i nærheten av deg! Til slutt, kontakt vår dyktige kundeservice hvis der er noe du er i tvil om.