Dra

Jane Kønig armbånd

Leter du etter armbånd fra Jane Kønig? Vi forstår deg godt! Da har du hatt det rette stedet, for her på A-Hjort, forhandler vi edgy, vakre og personlige armbånd som du kan kombinere med de vakre ringene, halskjeder, anheng og øredobber fra Jane Kønig og få et ferdig utseende.
I Jane Kønig niverset møter det rå, feminin og legende i en perfekt treenighet, og med de mange anhengene fra Jane Kønig eller fra våre andre merker kan du få bare armbåndet til å passe ditt antrekk eller stil.
Dykk inn i det tidløse og rå universet nedenfor, hvor du garanterer kan finne noe som passer til enhver hendelse.

Jane Kønig rå og tidløse armbånd

Jane Kønig er en dansk smykke designer som lager armbånd som passer til kvinner og jenter i alle aldre i mange forskjellige kjede design. De er tidløse, klassiske og rå, og kan blandes i kryss med andre armbånd. For eksempel kan du finne de fine anheng på armbåndene. Du kan blande armbåndene med anheng, ringer, øredobber og halskjeder for å få nøyaktig det uttrykket du vil ha.
Utforsk og fordyp deg i Jane Kønig armbånd nedenfor.


Jane Kønigs armbånd er tilgjengelig i sterling sølv 925 og forgylt sølv, gullbelagt med 18 karat gull.

Håndlagde kvaliteter i hjertet av København

På Jane Kønigs verksted, der ligger bak butikken i Gothersgade i København, designer og produserer Jane og Guldsmede unike smykker - hver smykker fra Jane nemlig er håndlaget, og derfor får du den beste kvaliteten når du kjøper en Jane Kønig smykker. På A-Hjort har vi både armbånd, anheng, ringer, øredobber og halskjeder.