Dra

Maanesten øredobber

Vakre, nytenkte og moderne øredobber. Øredobbene fra Maanesten er helt fantastiske og nytenkte i deres design og uttrykk. Vi elsker deres blanding av lekre creoler, kule statement pieces og feminine øredobber.

Maanesten

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

165 produkter

Øredobber til fest og hverdag

Noe av det beste med Maanestens smykker er at de passer til alle anledninger. På Maanesten kan du finne små, fine og enkle blomster- eller zirkon ørering. Du kan også finne store eller lange øreringer med fargede steiner eller ferskvannsperler. For å skape det perfekte utseendet for en kveld ute eller for hverdagen din, kan du velge å kombinere vakre, iøynefallende øreringer som har mye kraft. I tillegg kan du legge til en av Maanestens søte ørepinner eller små hoops i det andre øredobber hullet ditt. Det gir det mest imponerende og vakreste utseendet! Du kan også lage en deilig øreringer mix ved å blande noen av våre andre smykkemerker, for eksempel med Enamel Copenhagen øreringer eller Pico øreringer.

Fokuser på detaljene

På Maanesten legges fokus på detaljene. Alle Maanestens fantastiske smykker har de vakreste fasongene, overflatene og detaljene. De har en enorm sans for detaljer på de enkelte smykkene. Hvert smykke har et helt unikt design som gir et sofistikert uttrykk. Hver overflate og form har enten en hamret overflate eller en unik vridd form, og er fylt med de vakreste detaljene. Du vil aldri få et kjedelig utseende med øreringer fra Maanesten, da alle øredobber er fylt med kraft og wow-faktor.

Uttrykk din personlige stil med Maanesten

Du kan enkelt uttrykke din personlige stil gjennom smykker fra Maanesten. Enten du liker enkle øreringer, ferskvannsperler, fargerike øreringer, store og lange øreringer med glitrende zirkoner - du kan finne noe for enhver smak og stil. Maanesten smykker er spesielt kjent for sin hamret tekstur og bølgete former, som gir et vakkert orientalsk og organisk utseende. Moonstone øreringer kan brukes av alle. Alle de vakre øreringer fra Maanesten er det fineste komplimentet til smykkekolleksjonen din. Bland gjerne Moonstone-øreringer med øreringer fra Pernille Corydon, eller Pico-øreringer. Hvis du vil legge til ekstra smykker i øreringene dine, kan du også finne Moonstone-ringer, Moonstone-armbånd, Moonstone-halskjeder og tilbehør. Ta en titt på hele utvalget her.