Dra

Maanesten accessories

Lekre, fargerike og trendy styles! Maanesten produserer lekre, fargerike og mønstrete hårbånd, som akkurat nå er noe av det kuleste i motebilde. Du kan bruke dem både utenpå eller under håret ditt, eller bare bruke dem som en helt almindelig strikk til håret. De fine hårstrikkene fra Maanesten er også et MUSTHAVE, og de kan brukes som en ganske almindelig strikk i håret eller som et armbånd.

Maanesten

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

31 produkter

Lag et fint sommerutseende med hårtilbehøret ditt.

Du kan nå skape det fineste sommer utseendet med de forskjellige hår tilbehøret fra Maanesten. Maanesten har allerede hatt stor suksess med alt deres nye tilbehør. Blant annet lager de de fineste hårklippene med et vakkert og detaljert blomstermotiv, som gir et snev av sommerminner til utseendet ditt. I tillegg kan du også få de søteste scrunchies i de fineste lyse sommerfargene. Du kan også blande hårtilbehøret fra Maanesten med annet vakkert og elegant tilbehør fra Pico eller Plissé-tilbehør. For å skape et nydelig utseende med det vakre hår tilbehøret ditt, kan du gi det litt ekstra med en vakker ring fra Maanesten.

Nydelig og glitrende tilbehør

Hos Maanesten finner du de fineste tilbehørene - de er eventyrlystne og fulle av glitrende detaljer. Mange av hårklippene er fylt med vakre rhinestones i forskjellige farger, eller fine blomster i forskjellige størrelser. Du kan f.eks. kjøp også vakre hårstrikk, som er inspirert av skyene på himmelen og som også gir et eventyrlig utseende. De mange hårtilbehøret gir deg muligheten til å skape et annet, men gjennomtenkt utseende. I tillegg er de også perfekte for å sprite opp frisyren. Alle Maanestens hårklipp er håndlaget og hver eneste detalj er pent plassert av dyktige håndverkere. Det er så mange flotte tilbehør som kan være et ekstra lite tillegg til antrekket ditt.