Dra

Maanesten halskjeder

Vakre super kule og feminine halskjeder! De absolutt lekreste og super kule halskjedene fra Maanesten finner du hos A-Hjort! Vi har valgt ut deres super kule statement pieces som holder sesong etter sesong i høy kvalitet og med et unikt og tidløst design.

Maanesten

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

71 produkter

Et organisk og orientalt uttrykk

Mange av Maanestens halskjeder har ofte et veldig organisk og orientalsk utseende. Spesielt mange av kjedenes anheng har de vakreste organiske overflatene, noe som danner et utrolig motiv. Anhengene er enten designet med vakre fargerike zirkoner, eller et unikt og detaljert blomstermotiv. De mange vakre anhengene på kjedene spenner fra fine ferskvannsperler og glitrende steiner til anheng inspirert av mangfoldet i havet. Bland gjerne de vakre halskjedene med et par matchende øreringer, eller armbånd fra Maanesten.

Flotte kjeder - lange og korte

Maanesten har et spesielt talent i å lage de fineste korte kjedene på 41-45 cm, som passer nakken, som en choker, og gir et luksuriøst utseende. Kjedene kan enten bæres alene, eller styles med andre fine kjeder, for eksempel fra A-Hjort eller Enamel Copenhagen. For å skape et deilig utseende kan du kombinere den korte, delikate kjeden med noen av de lengre kjedene fra Maanesten. Mange av kjedene har enten en utrolig vakker, tynn, vridd kjede, der noen av de andre halskjedene har en mer tykk kjede, noe som også gir et utrolig kult utseende.

Statement halskjeder fra Maanesten

Maanesten lager noen av de vakreste og kuleste statement halskjedene som kan brukes alene eller settes sammen med andre enklere kjeder. De mange vakre statement-halskjedene fra Maanesten kan bidra til å markere din unike personlighet i ditt smykke valg. Mange av halskjedene har en granulær tekstur, som er inspirert av angrepet fra havbunnen. Halskjedene er begge klumpete, men samtidig utrolig elegante og feminine. Det er den fineste kombinasjonen som Maanesten alltid klarer å treffe perfekt. Så hvis du leter etter et deilig halskjede som vekker oppmerksomhet, er Maanesten det åpenbare valget for å finne det perfekte statement-halskjedet. Du kan også finne et fint armbånd fra Maanesten, som passer til ditt nye vakre statement-halskjede.