Dra

Maanesten armbånd

Kjennetegnende for Maanesten er deres skarpe priser og deres meget høye kvalitet. Maanestens armbånd er fulle av lekre detaljer og flotte farger. Miks dem gjerne sammen – eller miks dem med andre av dine favoritt brands.

Maanesten

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

58 produkter

Perler i alle farger

Hvis du elsker perler, er Maanestens armbånd noe for deg. Maanesten lager de vakreste armbåndene med perler i mange farger. For eksempel lager de den fineste blandingen av både rød granat, grønn onyx, rosa opal og ferskvannsperler. For å fullføre det vakre perle utseendet ditt, lager Maanesten både øreringer og halskjeder med den fineste perlemiks i vakre farger. Hvis du er heldig, kan du også finne et matchende perlekjede til det fine perlearmbåndet. For mer inspirasjon kan du selvfølgelig også alltid se vårt store utvalg av armbånd akkurat her.

Chunky, søt og feminin

Mannesten er flott for å lage en vakker og unik design. De klarer å kombinere et tykt uttrykk med et fint og feminint utseende. Mange av armbåndene har en tykk kjede og er fylt med forskjellige, fine og feminine anheng. De forskjellige anhengene på armbåndene gir et utrolig dristig utseende. Maanesten kombinerer bl.a. et tykt sjarmarmbånd med hamrede overflater, glitrende steiner og vakre og elegante anheng med forskjellige motiver, som for eksempel kunne inspireres av mangfoldet i havet. Med Maanestens armbånd kan du enkelt blande og matche hverandre, se også Maanesten tilbehør her.

Hamrede overflater

Maanesten lager de fineste smykkene med et slått eller hamret angrep. Mange av armbåndene har mange detaljerte amuletter med forskjellige teksturer, enten bølgete mynter eller antikke motiver. Det gir det fineste orientalske og organiske uttrykket. Deres unike og detaljerte uttrykk i smykkene kan bidra til å skape personlighet i smykkesamlingen din. Hvis du vil finne mer inspirasjon, kan du alltid sjekke ut Instagram her og Youtube, der vi regelmessig legger ut nye flotte smykkebilder. Se alle Mannesten-smykker her.