Dra

Pico halskjeder

Pico Copenhagen halskjeder er veldig trendy og iøynefallende. Et Pico-halskjede er flott å blande med noen andre halskjeder fra andre danske smykkemerker for å få et personlig og deilig smykkeutseende. Pico-katalogen tilbyr også ringer, armbånd, øreringer og tilbehør. Se de forskjellige smykkene fra PICO her.

Enkle og søte halskjeder fra Pico

Hos A-Hjort kan du finne de enkleste og fineste Pico-halskjedene og få gratis frakt og gaveinnpakning på bestillingen din. Halskjeder fra PICO er vakre - og kan enkelt kombineres med andre halskjeder for å få et mer komplisert og personlig kjedeutseende.

Halskjeder i sølv og gullbelagt

Pico-halskjeder er tilgjengelig i både gull- og sølvfarger. Du kan enkelt blande de forskjellige gullsmykkene med sølvsmykker eller bare bruke dem hver for seg. Halskjeder fra Pico er også super fine på utsiden av en klassisk turtleneck for å markere det vakre gull- eller sølvfargede halskjedet. Halskjedene er også veldig fine å ha på for en v-formet, litt senket t-skjorte for å gi smykkene ekstra fokus.

Bland og match halskjeder på tvers av smykkemerker

Det kan være en veldig god idé å kombinere flere halskjeder på tvers av smykkedesign og smykkemerke. Det er ikke så vanskelig å blande halskjeder fra Pico Copenhagen med andre halskjeder fordi det er så mange forskjellige lengder, stiler og materialer til halskjeder. For eksempel kan du finne en lengre kjede fra Enamel Copenhagen, Izabel Camille, STINE A eller Maanesten å sette sammen med en kortere kjede fra Pico. Du kan også sette sammen et fargerikt halskjede fra A-Hjort, Carré, Sistie eller Pernille Corydon med et statement-halskjede fra Pico.

Se om det er tilbud på Pico Copenhagen halskjeder ved å besøke vår online outlet. Kanskje du kan få en god rabatt.