Dra

Jane Kønig anheng

Hyggelig! Du har endte opp på A-Hjorts, hvor vi har samlet Jane Kønigs anheng, som kan settes på sine mange vakre halskjeder, og som kan kombineres i uendelig mange kombinasjoner.
Se alle edgy, klassiske og vakre anhenget under - det er en garanti noe som passer deg eller en du har kjære som fortjener en gave. Jane Kønig er kjent for detaljene, forskjellige og rå smykker.
De vakre anhengene kan brukes til halskjeder og armbånd. Du finner alle anhengene nedenfor.

Jane Kønig

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

18 produkter

Anheng fra Jane Kønig

Her på A-Hjort forhandler vi de vakre anhengene fra Jane Kønig, og har gjort vår ultimate for å velge de kuleste anhengene. Jane Kønig gjør både feminin, rå, elegant, moderne og tidløst anheng, som er åpenbart å blande og matche - enten i flere halskjeder og armbånd, eller flere anheng i en enkelt kjede.

Hvis du har funnet et anheng eller andre smykker fra Jane Kønig som du vil kjøpe på A-Hjort, kan du bare kontakte vår femstjerners kundeservice, så hjelper de deg godt på vei.

Bland og match Jane Kønig anheng med armbånd og halskjeder

Anheng fra Jane neste gjør det enkelt å endre uttrykk fra dag til dag. Du kan gjøre armbåndet ditt eller kjedet mer rå, edgy, feminin, signifikant eller personlig bare ved å endre anhenget der du kan sette et refleksjonsbrev med din egen eller guttens brev på, et lekende spørsmålstegn i form av rad perle hva Anheng, souvenir hjerte, halvmåne anheng eller noe ganske femte på. Du kan lage din egen unike stil ved å lage dine egne kombinasjoner. Du kan eksemplet bruke både store og små anheng i samme kjede eller armbånd, og du kan også kombinere anhengene med smykker fra våre andre merker, slik at du får nøyaktig smykkene du vil ha. Sett dine unike smykker med halskjeder, armbånd, ringer, øredobber og anheng - det er bare fantasien din som setter grensen.

Anheng fra Jane Kønig er tilgjengelig i 925 sterling sølv og forgylt 925 sterling sølv, forgylt med 18 karat gull.

Gaven som holder i mange år

Hvis du gir et anheng i gaven, for eksempel bekreftelse eller 18 års bursdagsgave, så er det en gave som er tidløs og klassisk, mens du setter opp i moden nå og her, og har gjort det i mange år. Derfor er Jane Kønig smykker en åpenbar gaveide som utvilsomt vil falle i godt land, og hvem vil gjerne nyte mottakeren i mange år. Anhengene kan kombineres med smykker du allerede eier eller setter sammen med nye smykker, og dermed kan man uttrykke sin egen stil.

Vi pakke gjerne smycken dine vakkert inn og sender pakken raskt - og selvfølgelig er begge gratis. Se alle edgy, klassiske og vakre anhenget over - det er en garanti noe som passer deg eller en du har kjære som fortjener en gave. Jane Kønig er kjent for detaljene, forskjellige og rå smykker. De vakre anhengene kan brukes til halskjeder og armbånd. Du finner alle anhengene ovenfor.