Dra

Pernille Corydon halskjeder

Det er så mange superfine halskjeder fra Pernille Corydon. De er korte, lange, enkle og mer pyntete. A-Hjort har hele sortimentet og alltid de siste nyhetene av Pernille Corydons halskjeder. Felles for dem alle, er at de er i toppkvalitet og understreker ditt feminine eller mere rå uttrykk. Selv den kjedeligste bluse kan piffes opp med en flott halskjede fra Pernille Corydon. Her hos A-Hjort, finner du det største utvalget av halskjeder – og i tillegg, med matchende ringer, armbånd eller øredobber til. Du kan også mikse et av halskjedene fra en kolleksjonen, med et fra en annen kolleksjon. Alle muligheter er der, for et lekkert og luksuriøst utseende.

Pernille Corydon

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

119 produkter

Inspirasjon for halskjeder

Pernille Corydon henter inspirasjon fra mange steder, og hun utforsker stadig nye muligheter og former. Blant annet finner hun inspirasjonen til smykkene fra mote, byer, arkitektur, mennesker og natur. Hennes inspirasjon kommer spesielt til uttrykk i de mange fine halskjeder. Hvert halskjede har et unikt design med forskjellige former og unike detaljer, som også gjelder Pernille Corydyns armbånd samling. Pernille Corydons smykker er klassiske og med et sterkt skandinavisk utseende. Likevel kommer hennes inspirasjon fra byer, mennesker og arkitektur tydelig til uttrykk i smykkene.

Unike former og linjer på Pernille Corydon halskæder

Pernille Corydons smykker er veldig spesielle på grunn av smykkets mange unike former, linjer og overflater. Hvert halskjede har en unik design, og er fylt med de vakreste detaljene. Utvalget er stort, og uansett hvilken stil du har, har Pernille Corydon noe for deg. Hvis du er interessert i et rått og iøynefallende halskjede, lager hun mange halskjeder med for eksempel en stor 'plate', der platen enten har en slått overflate, vakre linjer eller en unik grafisk overflate. Hvis du er interessert i et litt mindre og delikat halskjede, er det også et hav av muligheter. De mange forskjellige og sterke fasongene, linjene og overleggene gir et unikt utseende til den ellers veldig klassiske designen til Pernille Corydon. og overflater kommer ikke bare til uttrykk i hennes vakre halskjeder, men også i øreringer og ringer. Se hele samlingen av Pernille Corydons smykkelinje her.