Sorelle smykker - Nytt merke hos A-Hjort

Velkommen til Sorelle Jewellery

Hos A-Hjort er det en spesiell tid hvor vi avslører vårt helt nye samarbeid med smykke-merket Sorelle Jewellery, som utstråler stil og kreativitet.

Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg, grunnleggerne av Sorelle Jewellery, har siden 2019 formet en smykkebedrift drevet av sin dype kjærlighet og lidenskap for ferskvannsperler.

De to dynamiske gründerne oppdaget plutselig en voksende etterspørsel etter autentiske ferskvannsperler, som de selv importerer og omformer til elegante halskjeder, øredobber og armbånd. Disse smykkene blir skapt og produsert av Sorelle Jewellery på deres eget verksted i Danmark.

La stilen din blomstre med Sorelle Jewellery

Gjør deg klar til å bli forført av en verden av eksklusive smykker, som ikke bare vil forsterke din personlige stil, men også legge til en sublim eleganse i garderoben din. Sorelle Jewellery er dedikert til å lage kunstferdige smykker som går utover det vanlige og tilfører en touch av magi til stilen din.

Trå inn i deres fortryllende smykkeverden, hvor hver eneste perle og edelsten er nøye utvalgt for å sikre høyeste kvalitet og skjønnhet.

La oss sammen åpne armene og ønske Sorelle Jewellery velkommen. Vi tror at smykker er mer enn bare tilbehør; de er en refleksjon av din personlighet og historie.

La deg inspirere av Sorelle Jewellery, og la stilen din blomstre.