Sølvsmykker fra A-Hjort - er sølvsmykker den nye?

Mange skriver at de vil se mer sølvsmykker og mer sølvblanding, og jeg tror absolutt sølv er på vei til å bli veldig populær.

Ofte ser du et salg av opptil 90% gullbelagte smykker mot bare 10% sølvsmykker, men siden slutten av 2019 har noe vært annerledes og tallene beveger seg, slik at sølvsmykker øker kraftig - spesielt blant de veldig unge.

En av grunnene til at jeg tror må finnes i hvilket signal man vil sende med smykkene og stilen.

A-Hjorts enorme utvalg av sølvsmykker

Hos A-Hjort har vi nesten alltid solgt alle våre fantastiske smykker fra blant annet Pernille Corydon, Maanesten og Enamel Copenhagen i både sølvfargede og forgylte varianter, og du vil nesten alltid kunne finne favorittsmykkene dine i sølv her.
Hvis du trenger bekreftelse, tror jeg også sølvsmykker vil være perfekte for det hvite, vakre utseendet ditt - les mer om forslaget mitt til smykker her.

Er du en sølv- eller gulljente?

Folk snakker ofte om å være enten en sølv- eller gulljente, men jeg håper at definisjonen vil endre seg i fremtiden, slik at du i stedet for å blande og matche smykkene dine til klærne dine og mer, bruker smykker som tilbehør som fullfører antrekket ditt.
Jeg tenker for eksempel. sølvsmykker er veldig vakre for et helt svart sett med klær og gullsmykker er veldig vakkert for hvite klær. Med mønstret og blomstret utseende kan sølv gjøre det mer uformelt og uformelt mens gullsmykker kan gjøre det mer festlig og elegant.

Er du mest i sølv eller gullbelagt? Kom gjerne med din kommentar her på bloggen - og kom også med forslag til hvilke sølvsmykkevarianter du ønsker å se her på bloggen og på vår A-Hjort Instagram-profil?
Ha en fin dag ❤️
// Anne