Praksisplass hos A-Hjort - Sara og Natalie

I dag hører du fra våre to søte praktikanter, Sara og Natalie, som har vært hos oss i tre måneder som en del av sine utdanninger, henholdsvis International Hospitality Management og Digital Concept Development ved UCL i Odense. De har siste dag i dag, og skal fortelle litt om hverdagen som praktikant her på A-Hjort. :-)
Arbeidsoppgavene deres har variert fra å sette opp utstillingslokaler – inkludert en mengde DIY-prosjekter der kreativitet spilte inn –, innkjøp av møter, lage produkter, utarbeide materiell til SoMe, SEO-tekster, utarbeide nytt grafisk materiale og mye mer.

Slik beskriver Sara og Natalie praksisen:

"Det har vært så kult å være praktikant hos A-Hjort. Vi har fått mye frihet, ansvar for egen læring og muligheten til å sette vårt preg på bedriften." - Sara

"De 3 månedene har nettopp flydd avgårde. Det har vært kult å få så mange forskjellige oppdrag, og det har vært kult å kunne spare med en annen praktikant." - Natalie

Hvordan fant I A-Hjort?

Sara:
Jeg visste allerede om A-Hjort, da jeg selv har handlet her før. Da jeg så et praksisoppslag på UCLs jobbportal var jeg overhodet ikke i tvil om at jeg ville søke her.

Natalie:
Jeg så innlegget på UCLs jobbportal, og søkte med en gang da det hørtes ut som noen kule oppdrag.

Hvordan synes I tiden i praktik har vært?

Sara:
Først er den fløyet bort - det føles ikke som tre måneder. Det har vært så kult å bli anerkjent som en likemann hvis betydning også har verdi. Så det har bare vært en kul opplevelse – men lommeboken min lider litt nå som jeg har blitt fristet av så mange vakre smykker. Jeg kjøpte blant annet en V-ring og Row Twist Hoops fra Jane Kønig, en Sonar ring fra Maanesten,
Tres Petit La Mer Earstick samt Confetti Pearl Necklace fra Stine A og virkelig (virkelig!) mange andre øredobber.

Natalie:
Det har vært skikkelig kult! Jeg har fått mange kule oppdrag, så det har alltid vært noe å gjøre. Det har også vært kjempekult å få lov til å være med på oppstarten av showroomet. Og som Sara har jeg også litt vondt i lommeboka, jeg har forelsket meg i så mange smykker! Blant annet en Reflection Signet Ring fra Jane Kønig, Therese Necklace fra Pernille Corydon, Arvia Ring fra Maanesten, Velvet Ring fra Stine A ... og mange flere!

Hvis du skal trekke frem en eller to arbeidsoppgaver i løpet av kurset som du er mest stolt av å ha formet, hva skal det være?

Sara:
Jeg er mest stolt over å ha formet vår nye merkevare, Jane Kønig, hvor jeg har fått ansvar for all tekstforfatning og landingssider.

Natalie:
Jeg synes det har vært flott å få hendene fri med SoMe-kanalene, og være med å planlegge kurset rundt et showroom.

Kunne I anbefale A-Hjort til andre studenter?

Sara:
Ja, i aller høyeste grad. Jeg har vært på en annen praksisplass før, og sammenligner jeg med denne praksisen, har jeg fått lov til å gjøre mye mer og har lært mye mer. Praksisplassen min her har virkelig bidratt til jobbberedskapen min.

Natalie:
Ja, det kan jeg. Tiden har som sagt gått veldig fort, noe som bare er et bevis på at det har vært kult. Spesielt kult er det hvis du er interessert i produktene, da det gjør arbeidet enda mer spennende.

Det har vært tre fantastiske, lærerike måneder, så nå vil vi si tusen takk for denne gang. :-)