Møt de ansatte ved A-Hjort – Her er Caroline

Denne måneden møter du Caroline, som er vårt nyeste tilskudd i familien. Hun er vår nye SoMe og innholdsskaper :-)

Carolines daglige oppgaver hos A-Hjort består primært av å lage innhold på sosiale medier, samt å oppdatere data bak nettsiden. Dette innebærer oppgaver som produktbeskrivelser, lage nye produkter, miljøbilder m.m.

Caroline nyter å få opp pulsen med styrketrening. I tillegg elsker hun å møte vennene sine for en drink, eller med familien for god mat, spill og sosialt samvær.

Carolines favoritt sitat:

"Husk å leve i nåtiden, drøm om fremtiden og lær av fortiden" og "De fleste er så glade som de bestemmer seg for å være"

Carolines favorittsmykker fra A-Hjort:

Uha, jeg har en svakhet for Enamel Copenhagen, Maanestensringer og øredobber fra Stine A Jewelry! Jeg elsker Maanestens organiske former og fantastiske detaljer. I tillegg elsker jeg de forfriskende fargene, søte detaljene og fine designene fra både Stine A Jewelry og Enamel Copenhagen.

De andre på kontoret sier:

Caroline er vår alltid smilende innholdsskaper. Hun har et godt øye for å mikse og matche smykker fra alle de forskjellige merkene hos A-Hjort.

Med Content fra Caroline er du garantert mye farger både når det kommer til bilder og tekster. Vi elsker absolutt den kule stemningen den gir. I tillegg elsker hun riskeneks! Velkommen til Caroline. :-)