Konfirmasjonssmykker 2023

Våren nærmer seg, og det betyr at en ny konfirmasjonssesong står for døren. Det betyr at mange unge mennesker står overfor å måtte velge sine konfirmationssmykker. Konfirmasjonen er en spesiell begivenhet der man trer inn i de voksnes rekker. Derfor er det viktig å velge de helt riktige smykkene, da de er med på å uttrykke ens personlige stil.

Tradisjonelt sett har konfirmasjonssmykker vært en arv fra foreldrene, som typisk ga en sølv- eller gullhalskjede eller et armbånd i gave. Men i dag er det mange andre muligheter for å velge smykker som passer til den enkeltes stil og smak. Hos A-Hjort mener vi at man bør vurdere å bære smykker med perler på selve dagen - De hvite perlene fra f.eks. Pernille Corydons Seaside serie kan være perfekte til det hvite antrekket.

En populær trend er å velge smykker med symboler eller motiver som har en spesiell betydning. Det kan være et kors eller et hjerte som symboliserer tro og kjærlighet, eller det kan være en stjerne eller en fugl som symboliserer frihet og uavhengighet. Her vil vi anbefale Sistie´s Believe serie og Enamel Copenhagen´s Organic Heart serie.

Uansett hvilket konfirmasjonssmykke man velger, er det viktig å velge noe som føles personlig og meningsfullt. Her vil vi anbefale stjernetegnshalskjedene fra Maanesten eller Pernille Corydon.

Konfirmasjonen er en spesiell begivenhet i ens liv, og det er viktig å velge smykker som uttrykker ens personlighet og stil, og som kan være med på å skape en spesiell minne om den store dagen. Hos A-Hjort har vi et stort utvalg av danske designer-smykker, der det er mulig å finne smykker som passer til ens personlige stil. Her vil vi anbefale smykker fra blant annet Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen og STINE A Jewelry.

Vi har hos A-Hjort valgt ut våre egne personlige favoritter til selve konfirmasjonsdagen, ønskelisten og inspirasjon til blåmandag.