Få inspirasjon til smykkeutseendet ditt og mer

Få inspirasjon til smykkeutseendet ditt og mer

Vi kjenner det alle, etter å ha kjøpt et smykke som vi plutselig ikke vet hvordan vi skal style eller kombinere lenger. Den ble kjøpt av en grunn, men ender likevel opp med å ligge tilbake i smykkeskrinet.

Problemet med å være kreativ, mestre stilen og sette sammen det riktige utseendet, du er ikke alene. Vi har derfor samlet mye inspirasjon, flotte looks og stiler på vår Instagram. Her på A-Hjort anstrenger vi oss for å sette sammen vakre og unike looks for enhver smak, uansett om det er rått, feminint, klassisk eller helt casual.
Her kan du ikke annet enn å bli inspirert av vår mix and match. Vi har samlet alle stiler på ett sted, så du slipper å søke tynt på nettet. Med litt innspill fra oss kan du enkelt bli ekspert på å skape din egen unike look som du kan bruke til hverdags og ulike anledninger – alt ettersom hva du ønsker! 

Under ser du et glimt av Instagramen vår hvor Signe blander en fin ørelook, med smykker fra Pico og Pernille Corydon. På A-Hjorts instagram kan du se mange flere blandinger av smykker og kombinasjoner, samt morsomme klipp om hva som foregår bak A-Hjort.
Her kan du også få instruksjoner om hvordan du vedlikeholder og tar vare på smykkene dine slik at de alltid skinner når du bruker dem.

Følg guiden vår nedenfor og bli inspirert - eller sjekk ut vår instagram!

Smykkeforslag til deg 
 
Under ser du et klipp av vår Instagram, hvor Signe har valgt ut 3 av favorittlookene sine. Samtidig har Signe kort beskrevet hva hun forbinder med de enkelte stilene og til hvilke anledninger hun ville brukt de forskjellige lookene. 

Det klassiske look

Klassisk stil i smykker - en kombinasjon av skjønnhet, eleganse og smak. Smykkene i denne kategorien er enkle, har rene linjer og kan godt være skinnende i uttrykket. Denne looken er ideell for den stilbevisste og som liker et klassisk og trygt valg. 

Den festlige looken

Festlooken er en kombinasjon av farger, mønstre og villskap. Smykkene er i fokus og gjerne i miks med andre smykker hvor det er eksperimentert med design, former og galskap. 

Denne looken er perfekt for festlige begivenheter eller bare for det enkle antrekket som må pusses opp litt. Den kan brukes av alle aldersgrupper. 

En casual look

Casual look er en kombinasjon av skjønnhet, komfortable og rolige smykker. Stilen er perfekt for den uformelle hverdagen, hvor du vil ha litt ekstra detaljer, samtidig som du er komfortabel.