Velkommen til House Of Vincent

Velkommen til House Of Vincent - Nytt varemerke hos A-Hjort

Vi har gleden av å ønske House Of Vincent velkommen til A-Hjort. Vårt nye varemerke som utstråler styrke med sine vakre farger, glitrende edelstener og unike former.

Julie Mai og Mathias Milton er grunnleggerne av House Of Vincent, et smykkeunivers de startet i 2017. Helt fra starten av har de hatt som mål å skape smykker med en kunstnerisk sjel som legemliggjør kreativitet og sans for estetikk.

Smykkene fra House Of Vincent er laget med omhu, med både hjerte og sjel involvert. Grunnleggerne Julie og Mathias streber etter å skape smykker som skaper en tidløs skjønnhet når du bærer dem.

Historien om Vincent

Historien om hvordan House Of Vincent ble til strekker seg tilbake til det pulserende Hollywood. Her møter Julie og Mathias en sjarmerende og livlig eventyrer som tar dem med på en livslang reise.

Mens han deler sine historier, viser Vincent stolt frem smykkene sine som inneholder minner fra reisene hans. Han har ringer fra Frankrike, Tanzania og Etiopia, vevde armbånd fra Japan og halskjeder laget av italienske glassperler. På det slitte jakkeermet bærer han en brosje i form av en gullfugl med brukket vinge - et arvestykke fra hans chilenske mor.

Vincents livshistorie og hans feiring av livet danner grunnlaget for House Of Vincent, der hvert smykke bærer en historie og representerer et kapittel i livet hans.

Fullfør looken din med smykker fra House Of Vincent.

Smykker fra House Of Vincent er ikke bare tilbehør, de er essensen av stilen din og kompletterer looken din på en unik måte. House of Vincents øreringer tilfører eleganse, og med vårt brede utvalg kan du finne det perfekte paret for deg. Kombiner øredobbene med en raffinert og iøynefallende ring som er laget for deg som ønsker noe unikt og rått.

Uansett hvilket smykke du velger fra House Of Vincent, vil det garantert tilføre looken din et snev av eleganse og coolness.
Se vårt utvalg av halskjeder og armbånd fra House Of Vincent.

La deg inspirere av House Of Vincent her hos A-Hjort.