Dra

Sisitie ankelkjeder

A-Hjort selger alle de kreative og ungdommelige ankelkjedene fra Sistie. Ankelkjedene minner oss om glade sommerdager og dans i bare tær i det grønne gresset eller den varme sanden. Sisties ankelkjeder er perfekte for deg som elsker å dekorere kroppen din med unike og vakre detaljer. Bland gjerne og match en ankelkjede fra Sistie med en ankelkjede fra Pernille Corydon, hvis du vil skape et helt unikt utseende.

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

4 produkter

Vi kan ikke unngå å markere de vakre ankelkjedene fra Sistie, vi er rett og slett helt gale med dem! Finn neste kjede til ankelen fra Sistie - med andre ord ditt neste perfekte sommersmykke til bare ben. 

Ankelkjeder Sistie, det perfekte sommertilbehøret

Det er ingen kombinasjon vakrere enn en fargerik, flagrende sommerkjole, sandaler, neglelakk på tærne, en sommerbrun hud og vakre, skinnende ankelkjeder. En ankelkjede fra Sistie kan oppdatere utseendet ditt og er det perfekte sommertilbehøret. Så hvis du allerede liker å smykke deg med smykker, kan vi garantere at du også vil elske ankelkjedene fra Sistie.

Tør du å gå med ankelkjeder utenfor på sokker?

En trend vi ser i motebildet er å legge til en ankelkjede på fargerike sokker. Kanskje du er skeptisk fra starten, men prøv det! Finn favorittsokkene dine, hopp i joggesko og legg til en Sistie ankelkjede på utsiden av sokkene.

Sistie tar vare på miljøet

Alle Sistie ankelkjeder og andre smykker fra Sistie er laget av 925 sterling sølv, som er 100% resirkulert sølv. De gullbelagte kjedene fra Sistie er belagt med 18 karat gull, og sølvankelkjedene er rodiert. Sistie tar vare på miljøet ved å gjenbruke materialene og smelte sølv fra eldre smykker, slik at du ikke stjeler fra naturen hver gang nye smykker fra Sistie må lages. Smykkene er nikkelfrie, slik at du trygt kan kjøpe ditt neste smykke fra Sistie uten å måtte bekymre deg for allergier.

Du kan også handle andre smykker fra Sistie. Se våre Sistie armbånd, Sistie øreringer, Sistie ringer, Sistie halskjeder og Sistie anheng.

Sistie ankelkjeder på tilbud? Se om du er heldig ved å se i nettbutikken vår hvor du kan gjøre en god rabatt.